POLICIJA DOBILA ANONIMNU PRIJAVU: Fudbaleri Novog Pazara rekli da Udovičiću nije prećeno pištoljem
Foto: Saša Pavlić

Izašli na lice mesta

POLICIJA DOBILA ANONIMNU PRIJAVU: Fudbaleri Novog Pazara rekli da Udovičiću nije prećeno pištoljem

Fudbal -
Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" objavio je sinoć da je igraču Novog Pazara Žarku Udovičiću prećeno je pištoljem zbog promašenog penala na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije protiv Rada u Beogradu

NOVI PAZAR - Policiji u Novom Pazaru juče oko 12 sati stigla je anonimna prijava da se nešto dešava na Gradskom stadionu, rekla je portparol Policijske uprave Novi Pazar Bedrija Mujović.

"Odmah nakon prijave, pripadnici policije izašli su na lice mesta i porazgovarali sa fudbalerima i prisutnim građanima od kojih su uzete službene beleške. Fudbaleri sa kojima je policija razgovarala, kao i građani rekli su da se ništa nije dogodilo na stadionu", rekla je Mujović.

Policija je sačinila zapisnik i predala ga javnom tužiocu, dodala je ona.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" objavio je sinoć da je igraču Novog Pazara Žarku Udovičiću prećeno je pištoljem zbog promašenog penala na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije protiv Rada u Beogradu.

Gostujući u emisiji Total Soker na SOS kanalu predsednik Sindikata Mirko Poledica otkrio je da se radi o huliganima koji se predstavljaju kao navijači Novog Pazara, a koji su navodno danas u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu igraču tog kluba Žarku Udovičiću.

Poledica je naveo da je Udovičić, koji je promašio penal na meču protiv Rada, nakon tog incidenta zatražio raskid ugovora sa Pazarcima.

Utakmica 16. kola Superlige između Rada i Novog Pazara završena je u subotu pobedom domaćina rezultatom 1:0.

Ljajić: Još jedan napad i da ugasimo klubPotpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić reagujući na vest da su navijači Novog Pazara pištoljem pretili fudbaleru Žarku Udovičiću rekao je da je to poslednje upozorenje i da bi u slučaju još jednog incidenta klub trebalo da se ugasi.

"Ja sam na indirektan način uključen u fudbalski klub jer je Novi Pazar fudbalska sredina i 95 posto navijača zaslužuje da ima klub u vrhu takmičenja. Ovo govori o dezorjentaciji kluba i o tome da ne postoji organizacija koja može da bude brana ovakvim stvarima“ rekao je Ljajić gostujući na Televiziji Pink.

On je dodao da ima informaciju da su isti ti koji su napali Udovičića bili u autobusu sa igračima.

"Ovo nema opravdanje i to je poslednji signal, ako se još jednom ovako nešto ponovi to znači da klub ne treba da postoji“ zaključio je Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track