(VIDEO) JEZIVO: Pogledajte krater ispod oka nigerijskog fudbalera
Foto: Printscreen

Povredio ga saigrač

(VIDEO) JEZIVO: Pogledajte krater ispod oka nigerijskog fudbalera

Fudbal -
Nedum Onuha iz Kvins park rendžersa zadobio duboku rasekotinu u skok duelu sa saigračem Stivenom Kolkerom

Fudbaler Kvins park rendžersa Nedum Onuha zadobio je veliku i duboku posekotinu ispod levog oka na utakmici protiv Arsenala u sredu uveče.

Da povreda bude bolnija po 28-godišnjeg nigerijskog štopera i trenera Krisa Remzija, koji je morao da izvrši prinudnu izmenu, krater na obrazu Onuhi je napravio saigrač - kolega iz zadnje linije Stiven Kolker. Naravno, Kolker nije namerno povredio saigrača, jer je do toga došlo posle sudara glavama u skok duelu. To se dogodilo u poslednjim trenucima prvog poluvremena, koje je završeno bez golova. Izlaskom iz igre Nigerijca, upražnjeno mesto u odbrani domaćina zauzeo je Klint Hil.

Kvins park rendžers u nastavku nije odoleo favorizovanim gostima, koji su pobedili 2:1. Ipak, najjači utisak sa Loftus rouda je jeziva fotografija Onuhinog lica.

http://www.youtube.com/watch?v=M0gFbke6NrA

Inače, nije Nigerijac iz KPR-a jedini koji je u sredu uveče dobio udarac ispod levog oka. I kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva je na istom mestu dobio "uspomenu" od napadača Monaka Dimitrija Berbatova. Brazilac je, međutim, mnogo bolje prošao od Onuhe, jer mu je ostala samo modrica. Tijago Silva čak nije ni napustio teren posle dobijenog udarca, a na kraju je njegov PSŽ pobedio 2:0 u meču Kupa Francuske. Sve u svemu, nije masnica teško pala kapitenu "svetaca".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track