SRBIN UDARA U MUŠKOST: Ranko Popović isključen zbog nasrtaja na protivnika
Foto: FC Zaragoza

Izgubio živce

SRBIN UDARA U MUŠKOST: Ranko Popović isključen zbog nasrtaja na protivnika

Fudbal -
Trener Saragose Ranko Popović nalazi se pred suspenzijom pošto je na meču sa Majorkom tokom protesta kod sudija udario predstavnika Majorke Antonija Tugoresa Majola

Trener fudbalera Saragose Ranko Popović napravio je incident na poluvremenu meča sa Majorkom (2:3), kada je u tunelu šutnuo u genitalije predstavnika gostiju Antonija Tugoresa Majola!? Srpski stručnjak je navodno, izgubio kontrolu što je sudija isključio Pedra Lopeza u 13. minutu, pa je hteo da se raspravi sa njim na poluvremenu, a tu se našao Majol, koji je postao kolateralna šteta.„Trener Popović je isključen zbog toga što je šutnuo predstavnika Majorke u predelu genitalija“, stoji u sudijskom zapisniku.

Popović se pravdao da pomoćni sudija, koji je prijavio ceo incident, nije dobro video šta se desilo.„Mirno sam razgovarao sa sudijom, kada me je dotični zgrabio za ruku i odvukao od njega, a onda sam ga ja samo odgurnuo. Posle mi je pomoćnik, koji nije bio ni blizu mesta događaja, prišao i saopštio da sam isključen“, rekao je Popović.

Treneru Saragose zbog ovog incidenta preti više od četiri meča suspenzije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track