Radomir Antić: Mesi je bog fudbala
Foto: AP

Oduševljen sjajnim Argentincem

Radomir Antić: Mesi je bog fudbala

Fudbal -
Bivši selektor fudbalera Srbije tvrdi da je meč na Nou kampu jedan od najspektakularnijih u istoriji, a napadač Barse definitivno najbolji fudbaler na svetu

Bivši selektor Srbije Radomir Antić u intervjuu za Kurir kaže da je preksinoć na Nou kampu gledao jednu od najboljih utakmica u istoriji fudbala i tvrdi da je Leo Mesi još jednom dokazao da je najbolji fudbaler sveta.- Kako da čovek fudbala propusti jednu takvu utakmicu, iako se igrala u tri ujutru po kineskom vremenu - započeo je razgovor trener Hebejia i nastavio:- Prvo bih povukao paralelu između utakmice u Barseloni i našeg večitog derbija. Predivna koreografija na početku meča i nijedan incident za 90 minuta. UEFA je iskorenila problem huliganizma, ali ne znam zašto sličan recept ne može da se primeni u Srbiji. Zaista je ogromna razlika gledati duel između Barselone i Bajerna i okršaj Zvezde i Partizana, ali u svakom smislu. Kao da je reč o dva različita sporta.

Bajern je na Nou kampu u prvom meču polufinala Lige šampiona odolevao Kataloncima do 75. minuta, a onda je Mesi sa tri poteza doneo Barseloni ubedljiv trijumf rezultatom 3:0.- Zaista sam uživao u svakom trenutku meča. Pobednika je rešila inspiracija talenta jednog čoveka, koji je, i pored sukoba sa trenerom, prihvatio novu poziciju i pobedio ego. On je svojim ponašanjem odgovoran za stvaranje trija Mesi-Nejmar-Suarez, koji besprekorno funkcioniše. Zato je, osim neverovatnih fudbalskih kvaliteta, Leo pokazao da mu nema ravnog na planeti. Pravi bog fudbala! - navodi Antić i misli da Bajern može da napravi senzaciju u revanšu.- Nojer je pokazao da je pravi vođa tima, ali Bajern bez Riberija i Robena nije ista ekipa. Ipak, Bavarci su pokazali protiv Porta da mogu da pobede svakog, pa i Barselonu. U svakom slučaju, meč u Minhenu obećava novi spektakl.

Ushićen... Radomir Antić
Ushićen... Radomir Antić

Srpski derbiJEDVA ČEKAM DUEL SA STANOJEMRadomir Antić se posle sedam kola kineske druge lige nalazi sa svojim Hebeijom na deobi prvog mesta, a u subotu ga očekuju srpski derbi sa Stanojevićevim Pekingom, koji ga je eliminisao iz kupa.- Jedva čekam duel sa Stanojevićem. Impresioniran sam uslovima u Kini. Ovde je sve kao iz bajke. Fantazija! Mnogo mi prija što sam okružen Radovićem i Milijašom, koga sam uvek cenio kao igrača, ali još više kao čoveka.

Predmet sprdnje Argentinac izblamirao defanzivca Bajerna SLOMIO KIČMU BOATENGU!Reprezentativac Nemačke Džerom Boateng od srede uveče imaće košmare nakon što ga je Leo Mesi pošteno osramotio prilikom drugog pogotka na meču između Barselone i Bajerna, koji su Španci dobili sa ubedljivih 3:0!Nije mnogo trebalo svetskim medijima da počnu da ismevaju sirotog defanzivca Bajerna, kome je Mesi jednim driblingom „slomio kičmu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track