(VIDEO) U REALU PUCA PO ŠAVOVIMA: Ronaldo se posvađao sa Ramosom, a sa Bejlom se pokačio na treningu
Foto: Reuters

Definitivni raspad

(VIDEO) U REALU PUCA PO ŠAVOVIMA: Ronaldo se posvađao sa Ramosom, a sa Bejlom se pokačio na treningu

Fudbal -
Iskusni defanzivac očitao bukvicu najboljem svetskom fudbaleru posle neuspeha protiv Juventusa

Real Madid ove sezone neće osvojiti nijedan trofej, jer je iz Lige šampiona i Kupa kralja eliminisan, a od gubitka borbe za titulu deli ga samo teorija. Zato ne čudi što je u ekipi zategnuta atmosfera.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo se posvađao sa, inače svojim dobrim prijateljem, Serhijom Ramosom, a Geretu Bejlu jedva čeka da vidi leđa.

Španski mediji su otkrili da je do kurcšlusa na relaciji Ronaldo - Ramos došlo posle meča sa Juventusom, koji je bio i poslednji za "kraljevski klub" u ovoj sezoni Lige šampiona.

"Ne možeš da daš svoj mali gol i da zaboraviš na sve ostalo", rekao je Španac Portugalcu aludirajući na njegovu sebičnost i dominantnu želju za samodokazivanjem.

"Moraš da se žrtvuješ za ekipu", dodao je Ramos dok je čitao bukvicu Ronaldu.

Iskusnog defanzivca prvo je iznervirala Ronaldova gestikulacija prema navijačima posle gola datog iz penala, a totalno je "pukao" jer je Portugalac napustio teren odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka, a da nije otišao da otpozdravi navijačima.

Da ništa ne štima u timu Karla Anćelotija svedoči i snimak sa treninga. Obratite pažnju na Ronaldov pogled upućen Geretu Bejlu pošto mu je Velšanin loše dodao loptu. Nije ga Portugalac "kaznio" samo oštrim pogledom već mu je kasnije uzvratio takođe lošim dodavanjem. Zbog toga što nije prihvaćen od saigrača, ali i loše forme, izvesno je da će Bejl napustiti Madrid po završetku sezone i verovatno se preseliti na "Old Traford."

http://www.youtube.com/watch?v=-IIdS7IbncE
http://www.youtube.com/watch?v=cjfzbEHMJok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track