(VIDEO) ĐERAR PIKE NE ZABORAVLJA: Evo kako je Kristijano Ronaldo doprineo Barsinim trofejima
Foto: AP

Sve je počelo 7. februara

(VIDEO) ĐERAR PIKE NE ZABORAVLJA: Evo kako je Kristijano Ronaldo doprineo Barsinim trofejima

Fudbal -
Fudbaler osvajača Lige šampiona zahvalio se i kolumbijskom pevaču Kevinu Roldanu na zaslugama za uspehe Barselone

Šampioni su imali šampionsku proslavu.

Fudbaleri Barselone su osvajanje Lige šampiona obeležili na spektakularan način. Pred prepunim tribinama Nou Kampa pevalo se, skakalo, plakalo... Naravno, najemotivniji je bio oproštaj od Ćavija, koji odlazi u Katar, ali delirijum među navijačima izazvao je Đerar Pike.

Reprezentativni štoper je poznat kao šoumen i čovek koji obožava da se provodi. Nije se libio da na društvene mreže postavi snimak provoda iz berlinskih noćnih klubova, neposredno posle trijumfa u finalu nad Juventusom, baš kao ni fotografiju na kojoj se vidi kako puši tompus i pepeo trese u "klempavi pehar".

A onda je na "Nou Kampu" izvukao keca iz rukava. Jedan po jedan član novog šampiona Evrope uzimali su mikrofon u ruke i obraćali se navijačima, zahvaljujući svima na pomoći i podršci. Došao je red i na Pikea... Pošto se zahvalio saigračima i stručnom štabu, govor je završio rečima:

"I na kraju, hvala Kevinu Roldanu, jer je sve započeo".

Navijačima Barselone je sve bilo jasno. Vrištali su od smeha i sreće...

Kevin Roldan je kolumbijski pevač i prijatelj Kristijana Ronalda. A zašto se Pike njemu zahvalio?!

Zato što je 7. februara ove godine, na 30. rođendan Portugalca, Real doživeo debakl u prvenstvenom derbiju sa gradskim rivalom Atletikom (0:4). Uprkos tome, Ronaldo nije otkazao unapred organizovanu žurku, ali bi ona protekla van domašaja očiju javnosti da pomenuti Roldan nije objavio fotografije sa proslave na društvenim mrežama. Videvši to, mediji su se ostrvili na najboljeg fudbalera sveta, a navijači "kraljevskog kluba" su pobesneli, jer kako neko može da pravi žurku posle katastrofe na "Visente Kalderonu".

Taj 7. februar obeležen je kao dan kada je Real počeo da posrće, posle čega je Barselona osvojila sve tri krune.

Eto, zato se Pike zahvalio Kevinu Roldanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track