(VIDEO) KAD MAJKA POLUDI: Izula bih se i udarila Nejmara visokom štiklom
Foto: Tanjug AP

Sve za sina

(VIDEO) KAD MAJKA POLUDI: Izula bih se i udarila Nejmara visokom štiklom

Fudbal -
Znam da bi mi se mnoge žene pridružile, rekla je žena sa čijim se sinom sukobio Brazilac

Ono što je na Kupu Amerike uradio Nejmar osudila je majka njegovog rivala igrača Kolumbije.Zvezda reprezentacije Brazila suspendovana je na četiri naredne utakmice zbog sukoba sa igračima Kolumbije tokom utakmice. Nejmar je izazvao incident, kada je loptom gađao u leđa Pabla Armera, a onda i glavom pokušao da udari Džejsona Murilja, strelca jedinog gola na utakmici.

Njegovo ponašanje osudila je i majka Karlosa Bake, napadača Kolumbije koji je kasnije grubo odgurnuo Brazilca i zaradio crveni karton.

"Da sam bila na stadionu, skinula bih cipelu sa visokom štiklom i udarila Nejmara. Znam da bi mi se mnoge žene pridružile", rekla je majka Karlosa Bake.

Ipak, nije bio pošteđen ni njen sin, koji je snažno odgurnuo Nejmara nakon što je udario glavom njegovog kolegu iz reprezentacije.

"Nisam ga učila takvim stvarima. Nikada nisam video ovakav stav kod Karlosa. Poslala sam mu poruku da nije trebalo da reaguje na taj način", istakla je njegova majka.Karlos Baka je zbog odgurivanja Nejmara dobio crveni karton i propustiće naredne dve utakmice, dok je Nejmar suspendovan na četiri naredna meča.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVxXChyaAV4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track