Tati u inat

Stub odbrane Crvene zvezde

Tati u inat

Fudbal -
Jovan Krneta: Moj otac je partizanovac, a ja sam uvek bio i ostao zvezdaš

Hrabar momak.Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Krneta (20) na najbolji mogući način iskoristio je šansu koju mu je pružio trener Robert Prosinečki. Tokom proleća, na svakom meču u kojem je igrao, Krneta je pokazao da na njega može da se računa i da je Zvezdin veliki zalog za budućnost.

- Zadovoljan sam što igram za Crvenu zvezdu, meni je to stvarno velika privilegija. Verujem da sam iskoristio ukazanu šansu, a na svakoj utakmici borim se kao da mi je prva i poslednja u Zvezdinom dresu - počeo je razgovor za Kurir Jovan Krneta, mladić koji ima ugovor du decembra 2015. godine.

Mladi štoper, koji je u Zvezdi već prepoznat kao veliki profesionalac i najveći radnik među mladim igračima, otkriva za naš list jednu anegdotu vezanu za njegov period proveden u Partizanu.

- Prošao sam celokupnu školu Partizana, ali sam uvek bio zvezdaš. Tata je partizanovac i odveo me je u Humsku. Na njegov nagovor otišao sam u Partizan, jer je pre nekoliko godina stanje u Zvezdinoj školi bilo loše. Sećam se da sam mu kao klinac rekao da ću igrati za Zvezdu. Eto, bio sam u pravu. (smeh)Jovan Krneta otkriva da upija sve savete trenera Roberta Prosinečkog kako bi postao bolji igrač.

- Velika je odgovornost kad nosiš Zvezdin dres. Svi znamo koliko je to veliki klub i kakvu istoriju ima. Svaka utakmica je pod pritiskom, ali to za mene nije problem. Voleo bih da napravim karijeru kao Nemanja Vidić, ili Džon Teri. Njih dvojicu najviše cenim - istakao je Krneta.

Kažu da je pravio lošu atmosferu

Uroš Ćosić prekomandovan u Sopot

Uroš Ćosić (20) prekomandovan je iz prvog tima Crvene zvezde u redove filijale Sopota! Mladi defanzivac, koji je prošle godine doveden na pozajmicu iz moskovskog CSKA, nije ovog proleća upisao nijednu utakmicu za crveno-bele.

Navodno, Ćosić nije dobar za atmosferu u svlačionici. Posle odluke trenera Prosinečkog i vrha kluba da se ne razigravaju igrači na kojima klub ne može da zaradi, mladi defanzivac je preseljen u Sopot i sasvim sigurno je viđen na izlaznim vratima Marakane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track