NI KRIV NI DUŽAN: Evo kako se golman Herte naduvao tokom meča!
Foto: Reuters

Muke Tomasa Krafta

NI KRIV NI DUŽAN: Evo kako se golman Herte naduvao tokom meča!

Fudbal -
Odjednom sam osetio slatkasti miris oko svog gola. Nekoliko sekundi kasnije oko mene bio je oblak dima. Da sam nastavio da udišem to još 15 minuta morala bi hitna pomoć da dođe po mene, objasnio je Kraft

BERLIN - Golman Herte Tomas Kraft ispričao je nemačkim medijima zanimljiv detalj sa prijateljske utakmice sa Rajom Valjekanom.Dva kluba igrala su prijateljski duel u nemačkom gradiću Nojrupinu. Kraft se zagrejavao za početak meča, a kada je stao na gol liniju zatekao je neverovatnu situaciju. Iza njegovog gola navijači Herte su odlučili da smotaju nekoliko džointa."Odjednom sam osetio slatkasti miris oko svog gola. Nekoliko sekundi kasnije oko mene bio je oblak dima. Da sam nastavio da udišem to još 15 minuta morala bi hitna pomoć da dođe po mene", objasnio je Kraft.

On je o svemu šta se događalo obavestio trenera Pala Dardaija."Tomas se poneo razumno kada nas je obavestio o situaciji, tako da smo mogli da reagujemo. Tu stvar jednostavno nije smeo da udiše, jer bi na taj način prekršio anti-doping pravila", upozorio je Dardai.Na kraju je morao da interveniše rezervni golman Herte Mariuš Gersbek koji je otišao do "veselih navijača" i udaljio ih od gola."To nije bilo u redu. Na stadionu je bilo i dece. Ljudi bi takve stvari trebalo da rade kod kuće, a ne na sportskom događaju. Ili još bolje, trebalo bi da se klone toga", rekao je Kraft.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track