STOTKA ĆE BITI PROBIJENA: Sprema se najveći transfer u istoriji fudbala
Foto: Reuters

Svetski rekord u najavi

STOTKA ĆE BITI PROBIJENA: Sprema se najveći transfer u istoriji fudbala

Fudbal -
Menadžer Crvenih đavola želi velškog fudbalera i pristaje na uslove Reala, čime bi bio oboren svetski rekord kada su prelasci igrača u pitanju

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal spreman je da ponudi Realu čak 100 miliona evra odštete za velškog veznog fudbalera Gereta Bejla.

Van Gal je najavio kako će do kraja prelaznog roka dovesti još dvojicu igrača, jasno stavivši do znanja navijačima da očekuju "bombu".

Izvori bliski "Crvenim đavolima" nagađaju da će Real pristati na transfer ukoliko uz 100 miliona evra dobije i golmana Davida De Heu, čime bi ukupan transfer iznosio 140 miliona evra.

Bejl je u Real stigao 2013. godine iz Totenhema za tada rekordnih 90 miliona evra. Prošle sezone postigao je 13 golova i dodao devet asistencija, što nije zadovoljilo ni čelnike kluba, ni navijače.

Mančester junajted je do sada potrošio 100 miliona evra i u ovogodišnjem prelaznom roku doveo četvoricu igrača, Bastijana Švajnštajgera iz Bajerna, Morgana Šniderlina iz Sautemptona, Memfisa Depaja iz PSV-a i Matea Darmijana iz Torina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track