GROBARI MOLE HRVATE: Prenosite naš Partizan!
Foto: Kurir Sport

Nema revanša na RTS

GROBARI MOLE HRVATE: Prenosite naš Partizan!

Fudbal -
Ogorčeni navijači kluba iz Humske su u šali zatrpali komentarima zvaničnu Fejsbuk stranicu Hrvatske televizije (HRT), tražeći od komšija da puste direktan prenos meča iz Gruzije

BEOGRAD - Navijači Partizana ne mogu da se pomire sa činjenicom da Radio-televizija Srbije (RTS) neće prenositi revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dile Gori.

Ogorčeni navijači kluba iz Humske su u šali zatrpali komentarima zvaničnu Fejsbuk stranicu Hrvatske televizije (HRT), tražeći od komšija da puste direktan prenos meča iz Gruzije.

"Molim vas, hoćemo prenos HNK Partizan - Dila Gori"."Za kaj ne prenosite NK Partizan - Dila Gori? Što bi reko sada Franja na ovo, njegova zemlja ne prenosi njegov klub?""Zivio Partizan i majka Hrvatska".

Podsetimo, navijači Zvezde konstantno ističu da je ljuti rival Partizan hrvatski klub i prozivaju komšije da ih je osnovao Franjo Tuđman, dok pristalice Dinamo Zagreba, popularni "Bed blu bojsi" stalno govore da je šampion Srbije "treći najveći hrvatski klub".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track