ZVEZDA ODGOVORILA VUKADINOVIĆU:  Rajković je dao mnogo više srpskom fudbalu nego Vi za života
Foto: Crvenazvezdafk.com

Reakcija

ZVEZDA ODGOVORILA VUKADINOVIĆU: Rajković je dao mnogo više srpskom fudbalu nego Vi za života

Fudbal -
Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti ”neprepoznavanje” Rajkovića, stoji u saopštenju kluba sa Marakane

Vest da je golmanu fudbalera Crvene zvezde Predragu Rajkoviću bio zabranjen ulaz u svlačionicu svog tima, tokom gostovanja crveno-belih u Gornjem Milanovcu, uzburkala je javnost. Pogotovo što je postojala mogućnost i da dođe do fizičkog kontakta.

Dva dana nakom meča u Milanovcu, predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović je istakao da redari nisu dužni da prepoznaju Predraga Rajkovića. Takođe je dodao da ne može bilo da ulazi u svlačionice.

Crvena zvezda se oglasila povodom ovih nemilih scena, a rukovodstvo najtrofejnijeg srpskog kluba saglasno je sa izjavom potparola Marka Nikolovskog koju prenosimo u celosti…

- Kao prvo, situaciju oko odnosa zvaničnih lica prema najboljem mladom golmanu na svetu zabeležili su, i javnost obavestili, pojedini mediji koji su tome prisustvovali. Fudbalski klub Crvena zvezda je želeo da džentlmenski dozvoli Fudbalskom klubu Metalac da sam odreaguje u vezi sopstvenih propusta. Umesto toga, čuli smo smešnu i tužnu izjavu gospodina Dragoljuba Vukadinovića kako ljudi ne moraju da poznaju Predraga Rajkovića.

- Izgleda da je gospodin Vukadinović želeo da ponizi fudbalski klub Crvena zvezda i Predraga Rajkovića, a u stvari je samo govorio o sebi.

- Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim. Usput, da pojasnimo. Rajković je u restriktivni prostor hteo da uđe kako bi čestitao domaćinu i pružio podršku svojim saigračima. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati.

- Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti ”neprepoznavanje” Rajkovića.

- Vidimo se na stadionu ”Rajko Mitić” gde ćemo Vas sve prepoznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track