(FOTO) TIBO ŠVALERČINA: Jedan od najboljih golmana prevario devojku s mis Belgije
Foto: Reuters

Vodi dvostruki život

(FOTO) TIBO ŠVALERČINA: Jedan od najboljih golmana prevario devojku s mis Belgije

Fudbal -
Kurtoi ovo nije prvi put da se nađe u epicentru skandala

Golman Čelsija i belgijske reprezentacije Tibo Kurtoa (23) ponovo je izazvao skandal. Engleski mediji pišu da je prošle godine pre Svetskog prvenstva u Brazilu vodio "dvostruki život". Tada je imao aferu sa mis Belgije.

Emili Vanhut, 20-godišnja lepotica, izjavila je medijima da je počela vezu sa Tibom pre njegovog odlaska u Brazil iako je golman u to vreme bio u dugoj vezi sa Martom Domingez iz Španije.

"Nikada ne bih ulazila u vezu sa zauzetim muškarcem. Nisam znala da ima devojku. Video me je na izboru za mis i kontaktirao preko Fejsbuka. Počeli smo da se dopisujemo i tako je sve krenulo", rekla je Emili.

Videli su se tek nekoliko meseci posle prvog kontakta na društvenoj mreži.

"Nije mi pomenuo da ima devojku. S obzirom na to da je on mene kontaktirao, mislila sam da je slobodan. Možda sam naivna, ali kada sam u vezi, sa drugim muškarcima ni ne pričam", dodala je Emili.

Tibov otac Tjeri tvrdi da njegovog sina ne zanima nijedna druga devojka osim Marte. Čak je optužio Emili da je bila sa Tibom zbog novca i slave.

"Nisam imala pojma ko je on. Meni novac ne treba, jer sam iz imućne porodice", brani se Emili od napada.

Kurtoa je poznat kao švaler. Pisalo se o njegovoj avanturi sa jednom konobaricom, a prethodno je već bio u "ljubavnom trouglu", jer je bio u vezi sa Karolin Lijnen, bivšom devojkom saigrača iz reprezentacije Kevina de Brujnea.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track