BOGAT VOZNI PARK: Petko pokazao orlovima šta treba da voze!
Foto: Saša

Gubitnici stigli u Pazovu: Kurir zavirio u vozni park reprezentativaca Srbije

BOGAT VOZNI PARK: Petko pokazao orlovima šta treba da voze!

Fudbal -
I za njih je „zastava 128“: Automobili naših fudbalera i dalje mnogo bolje izgledaju od njihove igre i rezultata, a legendarni Ilija Petković promoviše štednju sa svojim tri decenije starim četvorotočkašem

Vozni park reprezentativaca Srbije ne odiše luksuzom još od dana Siniše Mihajlovića na klupi nacionalnog tima, kada su se svi igrači potpisivanjem Kodeksa o ponašanju obavezali da neće dolaziti u sportski centar svojim luksuznim limuzinama.

Ljubomir Fejsa... Audi 5
Ljubomir Fejsa... Audi 5

Iskusniji igrači sa zavidnim stažom u inostranstvu mogli bi sebi da priušte i bolje automobile od onih koji su ih juče doveli do baze u Staroj Pazovi, dok su domaći, uglavnom mlađi igrači, pokazali da zaradama u Partizanu i Crvenoj zvezdi ne mogu da dobace dalje od četvorotočkaša srednje kategorije.

Zoran Tošić... Leksus
Zoran Tošić... Leksus

Odavno je poznato da najbolji auto vozi Aleksandar Kolarov jer prelepi „bentli“ dostiže vrtoglavih 248.000 evra na tržištu automobila u zapadnoj Evropi. Njegov dugogodišnji saigrač Branislav Ivanović juče se pojavio u svom džipu marke „mercedes ML“, lepom, ali već dugo korišćenom, što postaje jasno posmatraču već na prvi pogled.

Bane Ivanović... Mercedes ML
Bane Ivanović... Mercedes ML

Pobednik dana bio je, ipak, savetnik predsednika Tomislava Karadžića, bivši selektor Ilija Petković, koji je juče pokazao svoju „zastavu 128“. Popularni Petko se vratio u rane osamdesete prošlog veka, ali je svojom pojavom isprovocirao razmišljanje da „orlovi“ možda i ne zaslužuju bolje od „stodvadesetosmice“.

Predrag Rajković... Opel astra
Predrag Rajković... Opel astra

Partizanovci štedeBRAŠANAC VOZIO ANDRIJU I PETRADarko Brašanac pomogao je mlađem kolegi Andriji Živkoviću, ali i bivšem saigraču Petru Škuletiću da se pojave na vreme u bazi nacionalnog tima. Nekoliko igrača, među kojima su iskusni Vladimir Stojković i Dušan Tadić, koristilo je usluge beogradskih taksi udruženja, dok su Zorana Tošića, Aleksandra Mitrovića i Uroša Spajića dovezli članovi njihovih porodica. Igrače je juče pozdravio i predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je došao u autu svoje firme marke „mercedes S320 cdi 4 matik“.

Skromno... Darko Brašanac, Kija sid
Skromno... Darko Brašanac, Kija sid

Debitant Miloša Kosanovića devojka dopratila u staru pazovuPITAJU ME ZAŠTO SMO TOLIKO LOŠIMladi štoper belgijskog Mehelena Miloš Kosanović stigao je u Staru Pazovu u ulozi debitanta u A reprezentaciji. Na pripreme za kvalifikacioni meč s Jermenijom (4. septembar, Novi Sad) i prijateljsku utakmicu sa Francuskom (7. septembar, Bordo) novopečenog „orla“ dopratila je devojka.Kosanović je po dolasku iz Belgije izneo čuđenje tamošnje javnosti što Srbija igra toliko loše u kvalifikacijama.- Svi oni odlično znaju da većina naših igrača nastupa za jake evropske klubove, pa me pitaju šta je problem, zašto nismo u igri za Euro, svima je čudan naš položaj - kaže Kosanović.Na pitanje šta im je odgovorio, Miloš kaže:- Pa, nemam pravi odgovor, kažem im ono što sam saznao iz razgovora sa Ivanom Obradovićem, koji mi je sve najbolje pričao o atmosferi u timu, radu na treninzima, a sad sam tu i uveriću se sam.(D. P.)

Kao Marija i Boba... Kosan s devojkom, Audi 6
Kao Marija i Boba... Kosan s devojkom, Audi 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track