Nauči himnu, pa ćeš igrati!

Zavodi red

Nauči himnu, pa ćeš igrati!

Fudbal -
Novi selektor Srbije Siniša Mihajlović poručio svojim „orlovima“ da će morati da znaju reči „Bože pravde“

Zadatak završen.Siniša Mihajlović izdaje zadatke budućim saradnicima i kandidatima za dres reprezentacije Srbije, a predstavljanje u selektorskoj ulozi tek ga očekuje. Novi strateg „orlova“ zatražio je od igrača, preko tim-menadžera Aleksandra Boškovića, da obavezno nauče himnu „Bože pravde“, a ako je verovati italijanskim medijima, Ademu Ljajiću je posle utakmice Fjorentine i Intera poručio da ga vidi u nacionalnom timu za naredne prijateljske utakmice s Francuskom, Švedskom i Španijom.

Zoran Bambi Tošić veruje da svi njegovi saigrači iz reprezentacije već znaju reči srpske himne, a on je peva od svog prvog nastupa s velikim zadovoljstvom.

- Odavno znam reči naše himne. Pevam je od debija za reprezentaciju i to nikad nisam osećao kao obavezu već mi pričinjava ogromno zadovoljstvo. Inače, pred svaki meč u ruskom prvenstvu puštaju nam njihovu himnu, tako da sam za ove dve godine i taj tekst naučio. Mogu reći da su lepe i reči i melodija, baš kao i naša „Bože pravde“ - priča Tošić.

Napadač moskovskog CSKA nije želeo da potvrdi da mu je pevanje bio prvi zadatak budućeg selektora.

- Da li sam dobio zahtev od nekog iz Saveza da naučim himnu, o tome ne bih govorio za medije, jer među nama igračima postoji dogovor da stvari koje se tiču cele ekipe ne iznosimo u javnost - rekao je Tošić.

Idemo, momci, iz C-dura

Kurir pomaže fudbalerima

Bože pravde, ti što spaseod propasti dosad nas,čuj i odsad naše glasei odsad nam budi spas.Moćnom rukom vodi, branibudućnosti srpske brod.Bože, spasi, Bože, hrani,srpske zemlje, srpski rod!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track