Remi Osasune i Malage

primera

Remi Osasune i Malage

Fudbal -
Malaga se učvrstila na četvrtoj poziciji Primere koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Osasuna "preskočila" Sevilju i kao osmoplasirana ima realne šanse da se bori za učešće u Ligi Evrope

MADRID - Fudbaleri Osasune i Malage igrali su u Pamploni nerešeno 1:1, u poslednjoj utakmici 34. kola prvenstva Španije.Ovim rezultatom zadovoljnija je Malaga pošto se učvrstila na četvrtoj poziciji Primere koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Osasuna "preskočila" Sevilju i kao osmoplasirana ima realne šanse da se bori za učešće u Ligi Evrope.

Strelci: Nino u 53. za domaćina, a Kasorla u 67. minutu za Malagu.

Odigrano u nedelju:Valensija - Betis 4:0, Atletiko Madrid - Espanjol 3:1, Rasing Santander - Atletik Bilbao 0:1, Granada - Hetafe 1:0, Sosijedad - Viljareal 1:1.

Odigrano u subotu: Barselona - Real Madrid 1:2, Majorka - Saragosa 1:0, Sevilja - Levante 1:1, Sporting Hihon - Rajo Valjekano 2:1.

Tabela: Real Madrid 88 bodova, Barselona 81, Valensija 55, Malaga 52, Levante 49, Atletik Bilbao 48, Atletiko Madrid 48, Osasuna 47, Sevilja 46, Espanjol 45, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track