DOĐITE NA BANJICU: Omladinci Rada traže podršku navijača na putu ka Ligi šampiona
Foto: Rad

Veliki izazov

DOĐITE NA BANJICU: Omladinci Rada traže podršku navijača na putu ka Ligi šampiona

Fudbal -
Ne radi se samo o promociji Rada već srpskog fudbala i zemlje, oručuju sa Banjice

Groznica Lige šampiona trese Banjicu! Istini za volju, nije reč o "pravoj" nego o Ligi šampiona mladih, ali svejedno, omladinci Rada, stručni štab, rukovodstvo i navijači, s velikim nestrpljenjem iščekuju 30. septembar i duel prvog kola sa ekipom Domžale (revanš se igra za tri nedelje u Sloveniji). U slučaju da nadigraju Slovence, mladi građevinari će u drugoj rundi izaći na megdan pobedniku dvomeča Elfsborg (Švedska) – Stjarnan (Island).Povodom učešča omladinske selekcije Rada u kvalifikacijama za Ligu šampiona, delegacija superligaša sa Banjice upriličila je druženje sa predstavnicima beogradskih medija. Tokom jednoiposatnog druženja u prijatnoj atmosferi razmenjena su mišljenja, iskustva, ideje…, uoči organizacije i promocije prvog meča koji mlade građevinare očekuje 30. septembra na Banjici protiv slovenačke ekipe Domžale.

Predstavnik domaćina, predsednik UO kluba, Marko Kapor se zahvalio na odzivu i dosadašnjoj saradnji predstavnicima sedme sile, istakao značaj trenutka i podrobno ih informisao o aktivnostima koje Rad sprovodi vezano za Ligu šampiona mladih.

Zajednički stav obe strane je da se svi nalaze na istom zadatku i dele uverenje su da će zajedničkim snagama poslati sa Banjice najlepšu sliku u svet. Jer, ne radi se samo o promociji FK Rad već srpskog fudbala i zemlje Srbije..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track