MIHAJLOVIĆ NAŠAO LEK ZA ZEBRE: Milan odneo sva tri boda iz Udina
Foto: Reuters

Baloteli strelac

MIHAJLOVIĆ NAŠAO LEK ZA ZEBRE: Milan odneo sva tri boda iz Udina

Fudbal -
Tim srpskog trenera Siniše Mihajlovića nastavio je sa dobrim partijama ove sezone, postigao treću pobedu i preuzeo četvrtu poziciju na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim gradskim rivalom Interom

RIM - Fudbaleri Milana savladali su večeras kao gosti ekipu Udinezea sa 3:2, u prvoj utakmici 5. kola italijanske Serije A.

Mihajlović je večeras u Udinama prvi put uvrstio u startnu postavu Marija Balotelija, a kontroverzni napadač odužio mu se postigavši vodeći gol za roso-nere i odigrao je svih 90 minuta.

Milan je na poluvremenu vodio sa 3:0, ali umalo od gotovog nije napravio veresiju, jer je Udineze u nastavku opasno zapretio sa dva gola, međutim, nije imao snage da stigne do boda.

Udineze - Milan 2:3 (Badu 51, D. Zapata 58 - Baloteli 5, Bonaventura 10, K. Zapata 45+1)

Sutra se sastaju Karpi - Napoli, Kjevo - Torino, Fiorentina - Bolonja, Inter - Verona, Juventus - Frozinone, Lacio - Djenova, Palermo - Sasuolo i Sampdorija - Roma, a u četvrtak Empoli - Atalanta.

Tabela: Inter 12 bodova, Torino 10, Fiorentina i Milan po 9, Roma i Sasuolo po 8, Kjevo, Sampdorija i Palermo po 7, Lacio 6, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track