POTVRĐENO: Ivica Iliev će biti sportski direktor, u Partizan se vraća i Damir Čakar
Foto: Dado Đilas

Kompletira se struka u Humskoj

POTVRĐENO: Ivica Iliev će biti sportski direktor, u Partizan se vraća i Damir Čakar

Fudbal -
Iliev će obavljati posao Dragana Ćirića, dok će Čakar raditi kao skaut

Fudbalski klub Partizan popunjava upražnjene pozicije u sportskom sektoru. Kao što je najavljeno, novi sportski direktor crno-belih biće Ivica Iliev, koji bi početkom naredne sedmice trebalo da ozvaniči povratak u Humsku 1.

Njegova promocija na rukovodeću funkciju, na kojoj će zameniti Dragana Ćirića nagoveštena još pred meč sa Bilbaom, a neće biti jedina tema Upravnog odbora, koji će se održati najverovatnije u utorak. Čelnici kluba iz Humske na tom sastanku će ulogu skauta poveriti još jednom nekadašnjem prvotimcu kluba. Reč je o Damiru Čakaru, koji je po završetku karijere imao i čelnu funkciju u Rudaru iz Pljevalja i sa ovim klubom u sezoni 2009/2010 bio prvak Crne Gore, ali je ostao u fudbalu, uglavnom tragajući za talentima iz regiona, posle čega je često umeo da ih preporuči klubovima za koje je nekad igrao.

Ivica Iliev i Damir Čakar su bili saigrači u Partizanu, zajedno su pre 12 godina vojevali u Ligi šampiona, a ove jeseni će uz saradnike iz kluba imati zadatak da pripreme teren za predstojeći zimski prelazni rok u kome su crno-belima potrebna pojačanja skoro u svakoj liniji tima.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track