MIHAJLOVIĆ: Ne znam kada se Baloteli vraća na teren
Foto: Reuters

Odsutan zbog povrede

MIHAJLOVIĆ: Ne znam kada se Baloteli vraća na teren

Fudbal -
Baloteli je povredio prepone krajem septembra i pretpostavljalo se da će kratko pauzirati, međutim, njegov oporavak prolongiran je na neodređeno vreme

RIM - Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da ne zna kada će napadač roso-nera Mario Baloteli da se vrati na teren.

"Bol u mišićima prođe, a onda se vrati. Lekari nastoje da reše ovaj problem i rešiće ga. Pokušavali su mnoge stvari kako bi sanirali povredu, ali Baloteli je trenutno nesposoban za rad. Ja ne znam kada bi on mogao da se vrati u tim", rekao je Mihajlović, a prenosi Skaj Italija.

Srpski stručnjak na udaru je kritika nakon neubedljivih igara Milana i brojni mediji spekulišu da bi uskoro mogao da dobije otkaz.

Trofejni klub u nedelju je na domaćem terenu teškom mukom pobedio Sasuolo (2:1) i posle devet odigranih kola nalazi se u sredini tabele italijanske Serije A sa sedam bodova zaostatka za vodećom Romom.

Milan u narednoj utakmici dočekuje u sredu ekipu Kjeva, a od ishoda tog meča verovatno zavisi i Mihajlovićeva sudbina na klupi sedmostrukog prvaka Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track