Mesi ne može da prežali odlazak Gvardiole
Foto: REUTERS

razočaran

Mesi ne može da prežali odlazak Gvardiole

Fudbal -
Svim srcem želim da se zahvalim Gvardioli na svemu što mi je pružio tokom karijere i u životu. Nisam mogao da prisustvujem konferenciji za medije, jer sam znao da će novinari biti koncentrisani na tužna lica igrača, a to je nešto što nisam hteo da im pokažem napisao je Mesi

BARSELONA - Zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi napisao je na svojoj Fejsbuk stranici da je veoma teško podneo ostavku trenera Pepa Gvardiole koji će po završetku sezone napustiti Barselonu.

"Svim srcem želim da se zahvalim Gvardioli na svemu što mi je pružio tokom karijere i u životu. Zbog emocija koje osećam nisam mogao da prisustvujem njegovoj konferenciji za medije, posebno jer sam znao da će novinari biti koncentrisani na tužna lica igrača. To je nešto nisam hteo da pokažem", napisao je Mesi na Fejsbuku.

Gvardiola je sa Barselonom imao ugovor do kraja ove sezone, i posle kraćeg dvoumljenja je saopštio da ga neće produžiti. Njega će na klupi evropskog prvaka naslediti doskorašnji pomoćni trener Tito Viljanova. Gvardiola je posle rada u B timu Barselone preuzeo prvu ekipu u sezoni 2008/2009 i od tada je klub osvojio 13 trofeja, uključujući i dve Lige šampiona i tri nacionalna prvenstva.

Barselona je u proteklih nedelju dana ispala od Čelsija iz polufinala Lige šampiona, a kod kuće je izgubila od Real Madrida, čime je najverovatnije ostala bez titule prvaka Španije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track