(FOTO) PROŠLA JE GODINA: Fudbalerke Rada proslavile prvi rođendan kluba
Foto: FK Rad

Žurka na Banjici

(FOTO) PROŠLA JE GODINA: Fudbalerke Rada proslavile prvi rođendan kluba

Fudbal -
U restoranu „Rad“ na Banjici , najmlađi član porodice superligaša iz Crnotravske, ženski fudbalski klub je proslavio prvi rođendan.
1 / 9 Foto: FK Rad

Rođendanskom slavlju, pored rukovodstva, stručnog štaba i fudbalerki prisustvovali su i rukovodstvo seniorskog tima i omladinske škole, kao brojni prijatelji kluba i predstavnici medija.

Atmosfera u restoranu „Rad“ je bila veoma prijatna, uz prigodno druženje i zakusku, lepo je bilo videti porodicu na okupu. Tačno u ponoć isečena je rođendanska torta, a taj čin je najavio slavlje do ranih jutarnjih sati, jer je posle toga usledila i proslava rođendana Jelene Polić, potpredsednice ženskog kluba.

Na konferenciji za medije potpredsednica kluba, Jelena Polić osvrnula se na prvih 12 meseci rada kluba i iznela očekivanja u narednom periodu.

"Mogu da kažem da sam zadovoljna, jer smo ostavili trag u ženskom fudbalu, svi su za samo godinu dana čuli za ŽFK Rad. Drago mi je da od početka imamo podršku od ljudi iz kluba, koji su prepoznali našu želju da uspemo. To su sitnice koje se ne vide, ali bez njih to nije to. Naš cilj je jasan, da ŽFK Rad ostavi trag i stane uz rame muškarcima. Mi smo sredina za sve devojčice, koje žele da treniraju fudbal", rekla je Polićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track