DARKO ZORIĆ ZA KURIR: Zvezdo, zovi me i eto mene kod tebe!
Foto: Sa

Strelac tri gola na Marakani

DARKO ZORIĆ ZA KURIR: Zvezdo, zovi me i eto mene kod tebe!

Fudbal -
Ne krijem da sam veliki zvezdaš i da bi moj eventualni prelazak u taj klub bio ostvarenje sna, kaže za Kurir 22-godišnji napadač čačanske ekipe

Dati tri gola Zvezdi na jednoj utakmici nije pošlo za rukom ni velikim svetskim igračima, ali jeste jednom Crnogorcu. Darko Zorić tri puta je savladao crveno-bele, i to na Marakani u pobedi svog Borca s neverovatnih 5:1 u osmini finala Kupa Srbije.Kako je rekao u razgovoru za Kurir, pomešana su mu osećanja dan posle velike pobede. Zbog sebe je srećan, ali mu je žao što je baš voljenom klubu dao tri gola.- Naravno da sam srećan, jer nija mala stvar ostvariti het-trik na Marakani. Malo je igrača koji su uspeli to, pa sam siguran da će mi ovaj meč ceo život ostati u sećanju. S druge strane, nije mi drago što se to dogodilo baš protiv kluba koji najviše volim. Zbog toga se nisam nešto posebno radovao, ali ipak sam ja profesionalac. Emocije moram da ostavim sa strane - jasan je Zorić.Darko je u Borcu igrao kao pozajmljen igrač od grčkog AEK. Kao takav ne krije da bi voleo da jednog dana obuče Zvezdin dres.- Naravno da bi to bilo ispunjenje mog sna, ali prvo bih morao da vidim kakvu ponudu bih dobio. Ne krijem da sam veliki zvezdaš. Zbog toga me sada, posle ova tri gola, mnogi zezaju. Ipak, to je fudbal. Isto tako moram da istaknem da mi je drago što je Borac prošao dalje.Zorić priznaje da oseća kako su ga igrači Zvezde potcenili, ne samo njega već čitavu ekipu.- Ovo je velika pobeda. Potpuno smo iskoristili to što nas je Zvezda potcenila i izašla na teren s pojedincima koji nisu igrali prethodne utakmice. Mi smo igrali u najjačem sastavu i ostvarili cilj. U potpunosti nadigrali domaćina, a mogli smo čak da im damo još tri gola - zaključio je Zorić.

Ne oseća besparicuPLAĆA ME AEK, A NE BORACIako lično ne oseća besparicu, Darko Zorić priznaje da je u Borcu teška finansijska situacija.- Moja sreća je što primam platu od AEK, pa nisam toliko time opterećen. Međutim, ostalim igračima se i dalje duguju plate i nije lako raditi u takvim uslovima. Ipak, među nama vlada pozitivna atmosfera, i to sigurno utiče na dobre rezultate koje postižemo - istakao je Zorić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track