DAJTE PARE ILI SE NE VRAĆAMO: Zvezdini stranci neće da igraju za džabe!
Foto: Nebojša Mandić

Ultimatum

DAJTE PARE ILI SE NE VRAĆAMO: Zvezdini stranci neće da igraju za džabe!

Fudbal -
Rok 10. januar Donald i Vijeira predočili upravi da u najkraćem roku očekuju isplatu zaostalih plata, inače neće nositi crveno-beli dres

Koliko para - toliko muzike! Ako na Marakani ne nađu novac, od sjajno ukomponovane Grofove simfonije ostaće samo raštimovani orkestar. Stranci koji nose Zvezdin dres nezadovoljni su zbog kašnjenja plata i jasno su poručili upravi da se neće vraćati na Marakanu ako ne dobiju novac koji su zaradili!Ni „plus 25“ u odnosu na najbliže pratioce na tabeli neće doneti mir tokom zimske pauze. Stiče se utisak da je najmanji problem u Crvenoj zvezdi igra i rezultat... Strani fudbaleri koji su došli u najtrofejniji srpski klub odradili su veliki posao u prvom delu sezone, ali za to nisu (is)plaćeni!- Najnezadovoljniji su Vijeira i Donald. Jasno su stavili do znanja upravi kluba da očekuju novac u najkraćem mogućem roku, inače nemaju nameru da više igraju u Zvezdi - navodi naš izvor blizak klubu i dodaje da se oni neće pojaviti na nastavku priprema ako im ne „legnu“ plate.

Sjajna atmosfera, rezultati, kao i trener Božović najzaslužniji su što stranci nisu još odavno digli sidro.- Obraćali su se više puta treneru s pitanjem kad će dobiti novac... Izuzetno ga cene i on je razlog što su i dalje igrači Zvezde - zaključuje sagovornik Kurira.A kako do novca? Protivljenje porodice Grujić prodaji Marka moglo bi da ima velike posledice po crveno-bele. Drugi izvor preko potrebnog novca trenutno nije ni na vidiku. Nezvanično saznajemo da su rukovodioci Zvezde pokušali da uzmu kredit od banke, ali da su dobili negativan odgovor. Više od milion i po evra potrebno je čelnicima vodećeg tima na tabeli Superlige samo da bi izmirili dugovanja prema postojećem igračkom kadru i stručnom štabu.Miodrag Božović zakazao je prozivku fudbalera za 10. januar. Ko će se tu pojaviti umnogome zavisi od toga šta će se u naredne tri nedelje naći na bankovnim računima igrača Zvezde.

Tragom informacijeETIHAD DAJE PET MILIONA? TERZIĆ: NIJE TAČNO!Pojavile su se priče da će kompanija „Etihad“ postati sponzor Crvene zvezde i da će odmah u klub doneti pet miliona evra! Tragom informacije pozvali smo Zvezdana Terzića, generalnog direktora Zvezde, za komentar.- Nije tačno. Niko nije razgovarao sa „Etihadom“ - poručio je Terzić.

Voli Beograd i Delije, ali...VIJEIRA: UMRO BIH GLADANPre nešto više od mesec dana sa zanimljivim komentarom na Instagramu oglasio je Ugo Vijeira, napadač Crvene zvezde.- Nema plate u Crvenoj zvezdi. Prijatno. Kad bih čekao Zvezdu, umro bih gladan - napisao je Portugalac uz fotografiju iz restorana dok ruča.Ubrzo je usledilo i pojašnjenje:- Novac nije najvažniji, ali je bitan. Srećan sam u Zvezdi, volim klub, grad i navijače, ali imam familiju i potrebne su mi pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track