NASRNUO NA SRBINA: Rui Košta tera Filipa Đuričića iz Benfike
Foto: AP

Incident u Lisabonu

NASRNUO NA SRBINA: Rui Košta tera Filipa Đuričića iz Benfike

Fudbal -
Povremeni fudbalski reprezentativac Srbiej Filip Đuričić, snavodno se sukobio sa direktorom Benfike Ruijem Koštom, jer nije želeo da ode i pozdravi navijače posle prvenstvernog trijumfa nad Rio Aveom (3:1).

Kako prenose portugalski mediji Đuričića je Rui Košta kritikovao u tunelu “stadiona svetlosti” zbog nekolegijalnog ponašanja.

To je izgleda bio početak, jer je stigla i informacija da je došlo i do fizičkog sukoba njih dvojice pošto je Rui Košta oštro reagovao na pitanje Đuričića zašto ponovo ne dobija šansu.

Benfika je demantovala ovaj sukob, ali da nezadovoljstva kod srpskog igra ima, baš ima. I neće nas čuditi ako već u januarskom prelaznom roku, Đuričić napustio redove “orlova”.

Filip Đuričić je od odlaska iz Herenvena šansu u klubovima dobijao na kašičicu. U Majncu, Sautemptonu i Benfiki. U Portugaliji Đuričić je od 2013. godine, ali nikako da se izbori za status važnog klupskog igrača. Od početka sezone 2015/2016 odigrao je samo 21 minut i to 12. decembra protiv Setubala, dok je na poslednja dva meča presedeo na klupi.

Ugovorom je vezan za Benfiku do leta 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track