BOLESNO RIVALSTVO: Fudbalerima Barselone do 12 godina treneri zabranili slikanje s legendom Reala
Foto: Printskrin

Bruka španskog kluba

BOLESNO RIVALSTVO: Fudbalerima Barselone do 12 godina treneri zabranili slikanje s legendom Reala

Fudbal -
Rivalstvo između Reala i Barselone često prevazilazi granice dobrog ukusa, što se još jednom potvrdilo u Majamiju tokom međunarodnog turnira za dečake do 12 godina.

Dan uoči početka turnira "Najveće nade" koji se na Floridi održava od 27. do 29. decembra, učesnike je na zajedničkoj večeri posetila legenda španskog fudbala i Reala Raul Gonzales.

Raul je išao od stola do stola i srdačno pozdravljao sve igrače. Nakon što se slikao sa svim igračima iz svih ekipa legendarni fudbaler je krenuo prema izlazu iz dvorane, a upravo u tom trenutku ulazili su dečaci Barselone.

Mladi fudbaleri Barse stali su po strani, bez pozdrava sa Raulom, a kada je trebalo da usledi zajedničko fotografisanje treneri ekipe odlučno su rekli "Ne"!

"Raul je pozdravio svu decu u Majamiju, ali Barselona nije dozvolila deci da se slika s Raulom", obavestio je javnost organizator turnira Ramon de la Morena.

Ipak, dan kasnije pameti su se prizvali čelnici Barselone koji su trenerima u Majamiju poručili da promene stav.

"Barselona se ispravila. Deca su se slikala s Raulom. Srećan kraj za sve. Čestitamo", napisao je dan kasnije De la Morena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track