(VIDEO) ILIEV PREDSTAVIO TRANSFER BOMBU: Mihajlović u Partizanu zadužio dres sa brojem 77!
Foto: Partizan.rs

Novo pojačanje za crno-bele

(VIDEO) ILIEV PREDSTAVIO TRANSFER BOMBU: Mihajlović u Partizanu zadužio dres sa brojem 77!

Fudbal -
Fudbalski klub Partizan predstavio je danas novog igrača, Nemanju Mihajlovića, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do 2019. godine.

Mihajlović, koji će u januaru napuniti 20 godina, u Partizan je stigao još tokom leta, ali je zbog stava čelnika "građevinara" da ne prodaju igrače Partizanu i Zvezdi tada potpisao ugovor sa Teleoptikom.U dresu Teleoptika nije odigrao nijedan minut, jer onda ove sezone ne bi imao pravo nastupa za Partizan."Izuzetno mi je drago što sam član ove porodice. Iza mene je težak period, koji sam prevazišao. Psihički sam mnogo napredovao, najgore za igrača je kad nema utakmice u nogama. Nisam mogao da nastupam, bilo mi je krivo, ali sada je na meni da se vratim u dobru formu. Nadam se da će kada krene prvenstvo biti sve kako treba", rekao je Mihajlović na stadionu Partizana.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Mihajlović je naveo da nije obraćao pažnju na to na koliko je godina potpisao ugovor sa Partizanom i istakao da smatra da je prelazak u Humsku jako dobar potez.Mihajlović je već sarađivao sa novim trenerom Partizana Ivanom Tomićem."Sarađivali smo u omladinskoj selekciji, poznajemo se. Verujem da ću kroz njegov sistem dosta napredovati... U Partizanu možete samo da napredujete", naveo je Mihajlović, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 77. Mihajlović je u Partizan stigao iz Rada."Meni će Rad uvek biti u srcu, uvek navijam za Rad, osim kad igra protiv Partizana", rekao je Mihajlović.Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da veruje da će Nemanja Mihajlović biti budućnost crno-belih."Nemanja će biti jedan od nosioca igre Partizana u budućnosti, siguran sam da ima kvalitet da napravi velike stvari. Ima vanserijski kvalitet, potencijal koji izuzetno cenim, on je igrač od kojeg najviše očekujem u narednom periodu. Sada je sve na njemu, na njemu je da priča na terenu", rekao je Iliev.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Iliev je naveo da bi za crno-bele bilo mnogo bolje da je Mihajlović mogao da igra tokom prvog dela sezone u Super ligi Srbije.Novinare je zanimalo da li Mihajlovića vidi kao naslednika Andreje Živkovića."Ne bih voleo nikoga da poredim. Kao što je Živković vanserijski talenar, isto mislim i za Necu. Želim da bude dovoljno kvalitetatan, da preuzme odgovornost na terenu, to je kao zadatak dobio od trenera i mene", rekao je Iliev.Iliev je prošle nedelje najavio "trasfer bombe", pa je upitan da li uskoro u Partizan stižu nova pojačanja. "Mihajlović je za mene ta bomba koja će da eksplodira, nadam se već na proleće. Prelazni rok počinje 18. januara, imajte malo strpljenja", kazao je Iliev.Iliev je dodao da se dosta govori o odlasku Oumarua Abubakara, da ima dosta poziva, ali da nije stigla nijedna konkretna.Takođe, novinare je zanimalo i da li je tačna informacija da je Stefan Babović zatražio raskid ugovora."Nisam pričao sa njim o njegovoj daljoj karijeri. On je i dalje igrač Partizana... Ako i do toga dođe, on će imati maksimalnu podršu i od mene i od svih u klubu", rekao je Iliev.Kao i u prošlom prelaznom roku i ovog puta se kapiten Vojvodine Marko Ivanić povezuje sa klubom iz Humske, ali je prema navodima medija on i ovog puta odbio ponudu Partizana."Ne zna noć što donosi dan, ne zna dan šta donosi noć", bio je odgovor Ilieva na pitanje vezano za Ivanića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track