(VIDEO) LESTER OPET PRVI: Sautempton šokirao Junajted u 87. minutu
Foto: Reuters

Novi poraz crvenih đavola

(VIDEO) LESTER OPET PRVI: Sautempton šokirao Junajted u 87. minutu

Fudbal -
Uzbudljivo je bilo danas na terenima Premijer lige, na kojima su igrane utakmice 23. kola.

Počelo je burno, pobedom Liverpula u Noriču od čak 5:4.

Fudbaleri Lestera pobedili su na svom terenu Stouk sa 3:0 i preuzeli prvo mesto na tabeli. Lester je poveo u 42. minutu golom Denija Drinkvotera, a vođstvo je duplirao Džejmi Vardi u 66. minutu, svojim 16. golom u prvenstvu, čime je izbio na prvo mesto liste strelaca. Konačan rezultat postavio je Leonardo Uloa u 87. minutu. Ekipa Klaudija Ranijerija je posle 13. prvenstvene pobede preuzela prvo mesto na tabeli sa 47 bodova i ima tri boda više od Arsenala, koji ima utakmicu manje. Stouk je pretrpeo osmi poraz i zauzima deveto mesto na tabeli sa 33 boda.

Sautempton je pobedio na Old Trafordu Mančester junajted sa 1:0 golom Čarlija Ostina u 87. minutu. On je posle slobodnog udarca loptu zahvatio glavom i poslao je u mrežu. Sautempton je posle treće uzastopne pobede osmi na tabeli sa 33 boda. Ekipa Luja van Gala je prekinula niz od četiri utakmice bez poraza i zauzima peto mesto na tabeli sa 37 bodova.

Totenhem je na gostujućem terenu pobedio Kristal Palas sa 3:1 i učvrstio se na četvrtom mestu na tabeli. Domaći su poveli autogolom Jana Vertongena u 30. minutu, a izjednačio je Hari Kejn u 63. minutu, svojim 13. golom u prvenstvu. Prednost Totenhemu doneo je Dele Ali u 84. minutu, a konačan rezultat postavio je Naser Čadli u petom minutu sudijske nadoknade vremena. Totenhem je ostvario 11. pobedu u ligi i četvrti je na tabeli sa 42 boda, a Kristal Palas, koji je pretrpeo četvrti uzastopni poraz i u poslednjih šest utakmica je bez pobede, zauzima 11. mesto na tabeli sa 31 bodom.

Votford je kao domaćin pobedio Njukasl sa 2:1, Sanderlend i Bornmut odigrali su nerešeno 1:1, a utakmica Vest Bromviča i Aston Vile završena je bez golova.

Austin GOAL (0:1) Manchester United vs... by OfficialGoals

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja