Da li imamo selektora?

Dani odluke

Da li imamo selektora?

Fudbal -
FS Srbije danas počinje poslednju rundu pregovora sa Sinišom Mihajlovićem

Prevazići će probleme!Već viđeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da postoje krupni problemi u realizaciji ideje da on sedne na klupu „orlova“, ali će razgovor s čelnicima Fudbalskog saveza Srbije biti nastavljen danas. Kamen spoticanja nisu finansijski uslovi, već je reč o tehničkim detaljima, pa je sva prilika da će nekadašnji trener Fjorentine predvoditi najbolji srpski tim u kvalifikacijama za predstojeće Svetsko prvenstvo.

- Interesovanje i znatiželja javnosti potpuno su mi razumljivi, ali smo mi u Fudbalskom savezu Srbije postigli džentlmenski sporazum sa Sinišom Mihajlovićem da ništa ne komentarišemo. Stoga bih zamolio za još malo strpljenja i u narednih nekoliko dana sve će biti poznato - kaže generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Fudbalski savez Srbije najkasnije u četvrtak mora da uputi pozive svim reprezentativcima na koje računa za predstojeće prijateljske utakmice protiv Španije (26. maja), Francuske (31. maja) i Švedske (5. juna), a kako su Mihajlović i njegovi saradnici već posmatrali potencijalne reprezentativce, a s nekima čak i razgovarali, bilo bi zaista neozbiljno da se odustane od njihovog angažovanja u nacionalnom timu.

Porez problem

Siniša Mihajlović je za Sport izjavio da je porez glavni problem koji koči pregovore s čelnicima FSS.

- Porez je posredi. Poznato je da imam rezidenciju u Italiji, razlika je, bogami, pozamašna između plaćanja obaveza na Apeninima i u Srbiji. Ako to premostimo... - otkrio je Mihajlović da je problem, ipak, u novcu i dodao:

- Srešćemo se u ponedeljak, razmotriti kompletnu situaciju, a da li ćemo usaglasiti stavove, to sad ne mogu da pretpostavim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track