STARI DUGOVI: Mandžukić umalo prebio Levandovskog
Foto: AP

Njih dvojica se baš mrze

STARI DUGOVI: Mandžukić umalo prebio Levandovskog

Fudbal -
Fudbaleri Juventusa i Bajerna često ulazili u klinč tokom meča osmine finala (2:2), a njihov sukob datira još od perioda kad je Hrvat zbog Poljaka morao da napusti klub iz Minhena

Mario Mandžukić i Robert Levandovski više puta su ušli u klinč tokom prvog meča osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Bajerna u Torinu (2:2). Njihov sukob datira još odranije, iz perioda kad je hrvatski reprezentativac zbog poljskog napadača morao da napusti klub iz Minhena. Na tom transferu je insistirao trener Bajerna Pep Gvardiola.

Mandžukić je izuzetno motivisano ušao u taj duel da bi dokazao da nije trebalo da napusti Bajern i u tom žaru su se u nekoliko navrata on i Levandovski ozbiljno zakačili, čak je moglo da dođe i do fizičkog obračuna. Ipak, sve je završeno na verbalnim sukobima. Posle tog duela obojica nisu bila raspoloženi za priču, napominjući da treba da se igra još jedna utakmica i da će posle toga biti raspoloženi da pričaju na tu temu.Napadač Juventusa u nekoliko navrata je isticao da ne ceni Gvardiolu i da prema njemu ima negativnu energiju.- Gvardiola me je razočarao jer se prema meni nije ophodio s poštovanjem. Da li bih seo na kafu sa njim? To je nešto što se neće dogoditi. U profesionalnom životu ne mora svako da mi se sviđa, ali kad od nekoga osetim negativnu energiju, izbegavam ga. On me je izbacio iz tima da ne bih bio najbolji strelac Nemačke - pričao je tada Mandžukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track