(VIDEO) OVO POSTAJE SMEŠNO: Mesi dao tri gola, Barsa rasturila i Rajo, a Suarez promašio penal
Foto: Reuters

Domaćin dobio dva crvena kartona

(VIDEO) OVO POSTAJE SMEŠNO: Mesi dao tri gola, Barsa rasturila i Rajo, a Suarez promašio penal

Fudbal -
Fudbaleri Barselone deklasirali su Rajo Valjekano u Madridu 5:1 (2:0) u poslednjoj utakmici 27. kola španskog prvenstva.

Aktuelni šampion krupnim koracima gazi ka novoj tituli. Barsa ponovo beži Atletiku osam bodova, Realu čak 12...

Barsa je ostvarila desetu uzastopnu prvenstvenu pobedu. Lionel Mesi je postigao tri gola, a po jedan Ivan Rakitić i Arda Turan, kome je to bio prvenac u dresu katalonskog kluba.

Ovom pobedom Barselona je srušila Realov rekord iz sezone 1988/89, jer je i u 35. uzastopnoj utakmici u svim takmičenjima ostala neporažena.

Gostima je posao bio olakšan u 42. minutu kada je isključen igrač Raja Ljorente, a naročito posle 67. minuta kada je i drugi domaći fudbaler Itura dobio crveni karton.

Rakitić je načeo Rajo u 22. minutu, a već u sledećem Mesi je povisio na 2:0. Argentinac je svoj drugi gol dao u 53. minutu, četiri minuta kasnije Manućo je smanjio na 1:3, ali su ponovo najbolji fudbaler sveta u 72. i Turan u 86. postavili konačan rezultat.

Pobeda Barse je mogla da bude i ubedljivija, ali je prvi strelac lige Luis Suarez promašio penal u 69. minutu. Preciznije, njegov udarac sa "bele tačke" zaustavio je golman Karlos. To je bio Barsin sedmi promašeni penal ove sezone!

Rayo Vallecano vs Barcelona 1-5 All Goals - 03... by sport-24hd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track