NOVI TRENER MILANA: Igrači su razočarani zbog otkaza Mihajloviću!
Foto: Profimedia

Broki otkriva

NOVI TRENER MILANA: Igrači su razočarani zbog otkaza Mihajloviću!

Fudbal -

Novi trener Milana Kristijan Broki rekao je danas da su pojedini fudbaleri tog kluba razočarani zbog otpuštanja Siniše Mihajlovića.

Milan je prošlog vikenda izgubio od Juventusa sa 1:2, a uprava kluba je u utorak otpustila Mihajlovića, pa će Broki do kraja sezone predvoditi "roso-nere".

"Promena trenera ima uticaja na ekipu i očekivano je što su pojedini igrači razočarani odlukom uprave. Bio sam blizak sa Mihajlovićem, naš odnos je savršen pa razumem situaciju u ekipi. Ali, video sam da igrači žele da slušaju, da rade i da se koncentrišu na posao. Vidim da žele da ostvare važne ciljev", rekao je Broki, preneli su italijanski mediji.

Broki je od 2014. godine predvodio omladinski tim Milana, a sada će prvi put raditi u seniorskoj konkurenciji, a debitovaće u nedeljnoj utakmici u Djenovi protiv Sampdorije.

"Teže je raditi sa odraslim muškarcima, ali i odraslima je potrebno pokazati da verujete u njih. Pojedinačno sam razgovarao skoro sa svakim igračem. Naravno da ne mislim da će Milan već u nedelju igrati fudbal kakav želim. Niko ne može da napravi čudo za samo nekoliko dana i da promeni ekipu koja je na drugačiji način radila sa drugačijim trenerom", rekao je on.

"Svi igrači moraju da misle na tim a ne na sebe. Najvažnija stvar je da klub stavimo na prvo mesto. Želim da prvotimci, ali i oni na rezervnoj klupi pokažu da im igranje za Milan znači sve", dodao je Broki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track