GRUJIĆ: Sanjao sam kapitensku traku Crvene zvezde ceo život
Foto: Saša Pavlić Kurir

Ponosan

GRUJIĆ: Sanjao sam kapitensku traku Crvene zvezde ceo život

Fudbal -

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić, koji na leto odlazi u Liverpul, izjavio je da je ponosan što je protiv Vojvodine nosio kapitensku traku i dodao da će taj trenutak pamtiti zauvek, uprkos porazu od Novosađana 3:1.

"Da smo pobedili, verujem da bi mi utakmica sa Vojvodinom bila jedna od najdražih. Postigao sam gol, prvi put poneo kapitensku traku Crvene zvezde što je zaista neverovatan osećaj. Kapitensku traku sam sanjao i kao klinac i veoma mi je drago što sam dobio poverenje stručnog štaba, iako je pored mene bilo i iskusnijih fudbalera. Nažalost, poraz je malo pokvario utisak, ali svakako ću ove trenutke pamtiti zauvek", izjavio je Grujić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima navijači itekako nedostaju ekipi i izrazio zadovoljstvo što će Marakaa večeras protiv Olimpijakosa biti puna.

"Uvek je za igrače lepše da se igra pred punim tribinama i posle dve utakmice koje smo igrali na sablasno praznoj Marakani očekujem da navijači na meč sa Olimpijakosom dođu u velikom broju. Preko puta nas biće veoma kvalitetna ekipa koja svake godine ima zapaženu ulogu u Ligi šampiona. Verujem da će publika doći da gleda i nas i njih i da ćemo imati veliku podršku. Bez njih i sa njima nije ista situacija. Znamo koliko nam znače, oni su naš 12. igrač i znam da će biti jako važan faktor za nas", zaključio je Grujić.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se večeras od 19 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track