(VIDEO) DA ZAPLAČEŠ: Tragičar finala Lige šampiona se dirljivim pismom obratio navijačima Atletika
Foto: Tanjug/AP

Bolni poraz

(VIDEO) DA ZAPLAČEŠ: Tragičar finala Lige šampiona se dirljivim pismom obratio navijačima Atletika

Fudbal -

Fudbaleri Atletika još jednom nisu uspeli da postanu šampioni Evrope, pošto ih je kao i pre dve godine u finalu zaustavio gradfski rival Real.

Pre dve godine bilo je 4:1 posle produžetaka, a sada su odlučivali jedanaesterci, u kojima je presudan bio promašaj Huanafrana.

Fudbaler "jorgandžija", koji je pre 12 godina debitovao u “kraljevskom klubu” danas je među najsrčanijim fudbalerima koje “Visente Kalderon” stadion pamti. Za Atletiko je od 2011. godine odigrao 181 meč i postigao 3 gola.

Huanfran se dva dana nakon finala dirljivim pismom obratio navijačima Atletika. "Tražio sam od kluba da mi dozvoli da vam se ovim putem obratim. Nikad neću zaboraviti vašu naklonost kada sam otišao da vas molim za oproštaj. Pogledajte moje suze. Podrška crveno-belih mi je pomogla da se izborim sa tugom, tamo dole, na terenu. Takođe, hvala i na podršci mojih kolega, saigrača i stručnog štaba", napisao je fudbaler Atletika.

"Hvala vam i što uvek verujete u nas i da je Atletiko nešto posebno, drugačije. Da srce kuce jače od bilo kod drugog. Pre dve godine sam vam rekao da će naš kapiten (a sada je i on sam ponovio) kad tad podići pehar Lige šampiona. Tada ćemo slaviti na Neptunu", dodao je Huanfran na kraju istakavši:

"Volim te puno Atletiko", napisao je Huanfran, tragičar “jorgandžija” sa penal ruleta iz finala Lige šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track