Haos u Rimu!

Incidenti umesto meča Nole – Nadal

Haos u Rimu!

Fudbal -
Navijači Juventusa i Napolija žestoko se sukobili s policijom pred finale Kupa Italije odmah kod teniskog kompleksa

Ludnica!Finale Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala odloženo je zbog kiše, a novi termin je danas tačno u podne. Ipak, sinoć je bilo i te kakvih uzbuđenja.

Uvertira pred početak finala Kupa Italije između Juventusa i Napolija na Olimpiku u Rimu bila je prilično burna. Naime, navijači oba kluba sukobili su se s policijom i svi prilazi stadionu bili su blokirani. Nebom su čak kružili i helikopteri kako ne bi došlo do još većih incidenata. U okolnim ulicama čule su se eksplozije topovskih udara, a taksisti su nas obavestili da su navijači Napolija zapalili šest automobila.

Teniski kompleks, koji se nalazi odmah pored Olimpika, obezbeđen je jakim policijskim snagama, koje čuvaju ovaj objekat kako se incidenti ne bi proširili i na unutrašnjost ovog objekta. Već od ranih jutarnjih časova navijači Juventusa i Napolija pristizali su u Rim i ništa nije upućivalo na to da će doći do velikih incidenata. Do zaključenja ovog broja Kurira nije bilo informacija o tome da li ima povređenih. Prema izjavama karabinijera, sukobi su se i očekivali jer između ova dva kluba vlada velika netrpeljivost.

Flaše umesto tenisera na terenu
Flaše umesto tenisera na terenu

Tipsa pao u finalu dubla

Srpsko-poljska kombinacija Janko Tipsarević - Kukaš Kubot u finalu je poražena od Španaca Marka Lopesa i Marsela Granoljersa sa 6:3, 6:2.

- Nisam zadovoljan našom igrom u finalu. Razočaran sam što nisam osvojio titulu u Rimu, jer mislim da smo imali veliku šansu - zaključio je Tipsarević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track