(FOTO) DELIJE OKUPIRALE MARAKANU: Navijači Crvene zvezde pohrlili po karte za Ludogorec i Metalac
Foto: Kurir Sport

Veliko interesovanje

(FOTO) DELIJE OKUPIRALE MARAKANU: Navijači Crvene zvezde pohrlili po karte za Ludogorec i Metalac

Fudbal -

Fudbalere Crvene zvezde u narednim danima očekuju dve izuzetno bitne utakmice, što su prepoznali navijači i u velikom broju pohrlili ka blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Crveno-bele u petak očekuje utakmica protiv Metalca u utakmici 2. kola Superlige Srbije, a u utorak revanš meč protiv Ludogoreca u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su u prvom kolu prvenstva igrali nerešeno sa Napretkom i protiv Metalca žele da zabeleže prvu pobedu u tom takmičenju. Zvezda će posle toga, u utorak dočekati Ludogorec, protiv koga posle 2:2 u prvom susretu u Bugarskoj ima lepu priliku da se plasira u baraž za Ligu šampiona.

Utakmica između Zvezde i Metalca igraće se u petak od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. Ulaznice će za severnu tribinu koštati 300, za istočnu 400, a zapadnu 500 dinara.

Utakmica između Zvezde i Ludogoreca igraće se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. Ulaznice će za severnu i južnu tribinu koštati 800, za istočnu 1.200, a zapadnu 1.500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track