GROBARI SE PITALI OKO TOMIĆEVE OSTAVKE Iliev: Hvala navijačima što se nisu obrušili na fudbalere!
Foto: Aleksandar Jovanović

Traži se novi trener

GROBARI SE PITALI OKO TOMIĆEVE OSTAVKE Iliev: Hvala navijačima što se nisu obrušili na fudbalere!

Fudbal -

Povodom ostavke trenera Ivana Tomića, javnosti se obratio sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

"Ovo je jako težak trenutak za nas. Niko u klubu nije očekivao ovakvu situaciju, pre svega što smo svi bili ubeđeni da smo napravili dobar posao. Smatrali smo da smo napravili dobar tim ljudi, ali i igrački kadar koji je spreman da Partizanu donese visoke rezultate", bile su uvodne reči Ilieva u obraćanju javnosti.

"Nažalost, vrlo brzo smo udarili u zid i sada je trenutak da se promešaju karte i krene u nekom drugom pravcu", rekao je Iliev a potom uputio i par komplimenata na rad doskorašnjeg trenera Ivana Tomića.

"On je bio radan i predan svom poslu i imao je sjajnu viziju Partizana. Čovek koji je dao svu svoju energiju za naš Partizan!", rekao je Iliev a potom se osvrnuo na novonastalu situaciju.

"U ovom trenutku je jako teško naći odgovore šta je to šta nije valjalo! Mi smo izašli u susret želji Ivana Tomića da ne bude više trener Partizana, ali i apelu naših vernih navijača kojima bih uputio izvinjenje zbog rezultata koji nisu dostojni Partizana. Takođe bih se i zahvalio navijačima što su u teškim trenucima pokazali svu ljubav prema klubu, prihvatili težak momenat i nisu se obrušili na fudbalere posle loših rezultata", objasnio je Iliev i naglasio da je početak sezone delovao jako dobro kada je zajedništvo i odnos sa navijačima u pitanju.

Pitanje novog trenera trebalo bi da se reši u narednih nekoliko dana, a kao moguće opcije u javnosti se pojavila mogućnost da na uzavrelu klupu sedne Marko Nikolić, Vladimir Vermezović ili Radovan Ćurčić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track