Reprezentativci ne pamte Mihu!

Mladi i zeleni

Reprezentativci ne pamte Mihu!

Fudbal -
Bio sam mali kad je igrao za Zvezdu, tako da za njegov doprinos evropskoj tituli znam više iz priča, kaže Tošić

Pokazaće im ko je.Reprezentacija Srbije sa Sinišom Mihajlovićem na klupi sutra će se u švajcarskom gradu Sent Galenu suprotstaviti najboljem timu sveta, ekipi Španije. Poštovanje prema aktuelnom šampionu Evrope ne ostavlja kod „orlova” jači utisak od činjenice da su sebi najbitniji zato što se ponovo nalaze na početku, u podmlađenom sastavu.

Zoran Tošić ističe da ekipa mora da se okrene budućnosti, zaboravljajući sve što je bilo ružno u prethodnom ciklusu.

- Ostavili smo iza sebe turbulentan period, sa uspesima i padovima kao i u svakom sportu. Na nama je da guramo napred, da se ne osvrćemo na prošlost, jer nas očekuje potpuno drugačija priča. Mislim da moramo zaboraviti sve što je bilo ružno i da se okrenemo budućnosti - rekao je Tošić.

Fudbaler moskovskog CSKA i godinama i stažom u reprezentaciji pripada krugu najiskusnijih fudbalera, ali opet nije nije dovoljno star da bi pamtio najbolje trenutke iz Mihajlovićeve igračke karijere:

- Pamtim ga po golovima iz slobodnjaka u reprezentaciji, ali i u klubovima za koje je igrao u Italiji. Bio sam mali kad je igrao za Zvezdu, tako da za njegov doprinos evropskoj tituli znam više iz priča.

Siniša vodi računa o sitnicama

Prvi utisci o novom selektoru se kod igrača tek formiraju, a narednih desetak dana će pomoći da se oni iskristališu.

- Dolazak Mihajlovića je plus za nas igrače, ali i za celu Srbiju. Ove tri utakmice će nam poslužiti da se bolje upoznamo, jer ima dosta mladih igrača koji su prvi put pozvani. Na osnovu nekoliko treninga može se izvesti zaključak da Mihajlović vodi računa o svakoj sitnici, ne prepušta ništa slučaju, što je odlika pravog trenera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track