U susret derbiju

(KURIR TV) UČITE OD VETERANA ZVEZDE I PARTIZANA: Legende večitih zajedno u kafani

Fudbal -

Potpredsednik SSS Velizar Đerić organizovao druženje s fudbalskim legendama Zvezde i Partizana i time pokazao kako treba da se ponašaju današnje generacije

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Ovo treba da bude primer današnjim fudbalerima Crvene zvezde i Partizana.Naime, potpredsednik Sportskog saveza Srbije Velizar Đerić je u restoranu „Nostalgija“ organizovao druženje legendi dva najveća kluba u Srbiji i na taj način pokazao da između velikih rivala ne treba da postoji mržnja, te da treba da budu samo ljuti rivali na terenu, a pre i posle toga da budu u normalnim odnosima. Milina je bila gledati kako se legende druže i zajedno sede, a nadamo se da će i današnje generacije krenuti njihovim putem.

U emotivnom govoru Velizar Đerić zahvalio je svima koji su došli i time pokazali kako se međusobno poštuju, napominjući da to treba da bude i putokaz kako danas treba da se ponašaju fudbaleri Zvezde i Partizana.Bivši fudbaler crveno-belih Stanislav Karasi takođe je istakao da su oni ostali prijatelji punih 50 godina, bez obzira na to što su bili rivali na terenu.- Mi se dugo družimo, i to treba da bude primer igračima koji danas nastupaju za Zvezdu i Partizan. Ne treba da postoji mržnja među njima, već poštovanje, koje će biti primer i svim navijačima - kazao je Karasi.Inicijativu Velizara Đerića podržala je i najbolja rukometašica svih vremena na svetu Ceca Kitić, koja je bila na sinoćnjem druženju legendi večitih rivala.

Poštovanje

SVI NA JEDNOM MESTUMnoge legende su prisustvovale sinoćnjem druženju, poput sadašnjeg predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića, i dokosrašnjeg kandidata za prvog čoveka crno-belih Ivana Ćurkovića. Tu su još bili Vladica Popović, Mališa Petrović, Marko Valok, Nenad Stojković, Rade Zalada, Stanislav Karasi, Vlada Čapljić, Dušan Maravić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track