BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE BAČKE: Dobili smo ih na individualan kvalitet
Foto: Saša Pavlić

Grof blistao na konferenciji

BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE BAČKE: Dobili smo ih na individualan kvalitet

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Bačku sa 2:0 u utakmici osmog kola Superlige Srbije koja se igrala na stadionu "Rajko Mitić".

Miodrag Božović bio je zadovoljan posle sedme pobede svog tima u Superligi.

"Kao i u većini utakmica koje igramo kod kuće, gost, tako i Bačka je imala prve dve stoodstotne šanse. Dobili smo ih na individualan kvalitet. Nismo dobro delovali kao ekipa. Smetala nam je i vrućina, jer smo proteklih dana bili na Zlatiboru. Najvažnije je da smo uzeli tri boda", bio je jasan trener Crvene zvezde.

Portugalac Ugo Vijeira nije bio u protokolu, a Grof je objasnio zašto ga nije skidao za duel sa Bačkom.

"Vijeira se požalio na povredu. Nismo hteli da rizikujemo, važna nam je utakmica sledećeg vikenda na kojoj nam je potreban zdrav".

Iskusni Nemanja Supić bio je siguran na golu i istakao kandidaturu za derbi.

"Supić je bio siguran, skinuo je čist ziceru napadaču Bačke. Ne znam hoće li braniti u derbiju. I on i Manojlović imaju pojednake šanse. Kahriman nije ispao iz kombinacije, ali svi su promenjivi, počevši od trenera, pa do golmana. To je normalno, ništa nije sasečeno", jasan je bio Božović.

Trener fudbalera Bačke Spasoje Jelačić čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Ostavili smo solidan utisak, nismo došli da se izričito branimo, već da pokušamo da ugrozimo gol protivnika. Imali smo svoje šanse, ali Zvezda je brzo došla do prednosti i iskontrolisala utakmicu do kraja. Rezultat je realan", poručio je Jelačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track