BALOTELI BI DA BUDE U CENTRU PAŽNJE: Ovo je najgora odluka u mom životu
Foto: Ap

Hoće u epicentar

BALOTELI BI DA BUDE U CENTRU PAŽNJE: Ovo je najgora odluka u mom životu

Fudbal -

Fudbaler Mario Baloteli je debitovao za Nicu u pobedi nad Marsejom od 3:2 u kojoj je postigao dva gola.

Za debitantski pogodak bilo mu je potrebno sedam minuta. Baloteli ističe da je napravio veliku grešku što je potpisao za Liverpul."Odlazak u Liverpul je bila najgora odluka u mom životu. Klub mi se nije dopao, naravno ne računajući navijače i neke od igrača sa kojima sam imao odličan odnos. Imao sam dva trenera, Rodžersa i Klopa, ali mi se nisu svideli kao osobe, niti njihovi metodi" rekao je Baloteli.

Italijan kaže da nije poput Zlatana Ibrahimovića. Evo i zbog čega."Nisam kao on. Njega kada okružite lavovima on je miran. Okružite ga dobrim ljudima, on je opet miran. Takav je, ja nisam", slikovito objašnjava Baloteli.

Nedavno je Baloteli imao okršaj sa Džejmijem Karagerom. Britanac mu je sarkastično poručio da mu "želi sreću sa osvajanjem Zlatne lopte"."Nije još kasno za mene da osvojim Zlatnu loptu. Mogao sam do sada da je osvojim, ali biću u prilici da je osvojim za dve-tri godine ako budem vredno radio i ako ostanem ovako ozbiljan", zna i Baloteli šta mu treba.Kaže Italijan da je svestan da mora da radi na pristupu."U prethodnih dve godine moja radna etika se povećala sa 10 na 80 odsto. Zaista sam počeo vredno da treniram", kaže Baloteli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track