SAVIĆEVIĆ O BERLUSKONIJU: Ne mogu da shvatim da više nije gazda Milana!
Foto: Dragan Kadić

Stari drugari

SAVIĆEVIĆ O BERLUSKONIJU: Ne mogu da shvatim da više nije gazda Milana!

Fudbal -

Legendarni fudbaler Milana Dejan Savićević izjavio je da će mu biti potrebne godine da se navikne na činjenicu da Silvio Berluskoni nije gazda kluba.

"Ne mogu da shvatim da Berluskoni nije vaša gazda kluba. On je bio simbol svih Milanovih uspeha, a ja sam mu posebno zahvalan jer sam zahvaljujući njegovoj podršci u Milanu napravio velike uspehe", rekao je Savićević u rođendanskom intervjuu za Gazetu delo sport, s obzirom na to da danas slavi 50. rođendan.

Savićević se prisetio problema koje je imao sa Fabiom Kapelom tokom prve sezone na San Siru i presudne odluke Berluskonija da dobije veću minutažu, uprkos snažnoj konkurenciji u Marku Van Bastenu, Rudu Gulitu i Žan Pjeru Papenu.

Ostalo je istorija, predvodio je Milan do titule prvaka Evrope 1994. godine u Atini briljantnom partijom i prelepim golom protiv Barselone 4:0, a list prenosi i izjavu Adrijana Galijanija, da bi sigurno bila osvojena i titula godinu dana kasnije protiv Ajaksa u Beču da se Savićević nije povredio na poslednjem treningu uoči finala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track