VOZAČI, MALO JAČI: Evo koji sportisti su posle druženja sa čašicom seli za volan i napravili haos
Foto: Ilustracija, Foto, Profimedia

Da se podsetimo

VOZAČI, MALO JAČI: Evo koji sportisti su posle druženja sa čašicom seli za volan i napravili haos

Fudbal -

Nije redak slučaj u srpskom sportu da novinske stupce popunjavaju sportisti čija dela nemaju veze sa podvizima na sportskom terenu, već ni manje ni više sa pripadnicima policije.

I to kakve priče isplivaju na video!

U noćnom provodu su se malo zaneli, popili koju čašicu više i ništa to ne bi bilo ni toliko strašno da u pripitom stanju nisu seli za volan!

Vozili su onoliko koliko im je alkohol koji su uneli u svoj organizam dozvoljavao. Uglavnom se vožnja završavala brzo, mada je njima verovatno potrajala.

Zaustavila ih je policija, bandera ili nažalost - nečiji život!

Ovo su samo neki koji su u saobraćaju napravili haos pod dejstvom alkohola.

Nenad Krstić april 2016.Bivši košarkaški reprezentativac ostao je bez vozačke dozvole u Turskoj zbog vožnje u pijanom stanju. Prema izveštajima turskih medija, Krstić je navodno naduvao 0,98 promila alkohola. Dok je trajalo prepucavanje s policijom, verbalno je pretio turskim novinarima.

Nenad Krstić, foto: Stefan Jokić
Nenad Krstić, foto: Stefan Jokić

Ratko Varda decembar 2014.Saobraćajna policija je zaustavila poznatog košarkaša na Novom Beogradu i ustanovila da je u stanju teškog pijanstva. Izbio je sukob sa organima reda, Varda je psovao i vikao. Kad su mu izmerena dva promila alkohola u krvi, hteo je da se tuče i pretio je policiji. Savladan je i odveden u policiju.

Ratko Varda, foto: Saša Pavlić
Ratko Varda, foto: Saša Pavlić

Milan Jovanović april 2013.Nekadašnji igrač Crvene zvezde i štoper reprezentacije Crne Gore Milan Jovanović udario je pripadnika interventne jedinice i naneo mu lakše telesne povrede, nakon što je zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju. Noć je proveo u stanici na tražnjenju.

Milan Jovanović, foto: Profimedia
Milan Jovanović, foto: Profimedia

Kimani Frend novembar 2012.Bivši košarkaš FMP s Jamajke vozio je u alkoholisanom stanju i usmrtio Nevenu Dragutinović na pešačkom prelazu. Dobio je tri godine zatvorske kazne, a posle nesreće pokazao je visok stepen žaljenja. I danas živi u Srbiji.

Kimani Frend, foto: Dado Đilas
Kimani Frend, foto: Dado Đilas

Mateja Kežman april 2012.Mateja Kežman je pre šest godina lišen je slobode na osam sati jer je vozio pod dejstvom alkohola. On je završio na trežnjenju u policiji jer mu je izmereno 1,3 promila alkohola u krvi. Odbijao je da uradi alko-test, ali su ga saobraćajci odveli na VMA.

Mateja Kežman, foto: Saša Pavlić
Mateja Kežman, foto: Saša Pavlić

Goran Smiljanić februar 2011.Bivši fudbaler Vojvodine, trenutno član Bačke, Goran Smiljanić, potukao se s patrolom policije u jednom ugostiteljskom objektu. Kad je zbog napada na policajca priveden u stanicu, izmereno mu je 1,73 promila alkohola u organizmu.

Goran Smiljanić, foto: Printskrin/Facebook
Goran Smiljanić, foto: Printskrin/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track