Vokri želi u timu Krasića i Biševca

Bezobrazan ili lud

Vokri želi u timu Krasića i Biševca

Fudbal -
Predsednik tzv. Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri u reprezentaciju nepriznate države zove čak i srpske igrače rođene u južnoj pokrajini

Vokri ko Maksim po diviziji.Predsednik nepriznatog Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri najavio je da će poziv da igraju za tu reprezentaciju dobiti Srbi Miloš Krasić i Milan Biševac. Odluka FIFA da Kosovo može igrati prijateljske utakmice suspendovana je do danas, jer će o tom pitanju u Cirihu razgovarati delegacije FSS, UEFA i FIFA.Fadilj Vokri (52) čini sve da „slučaj FS Kosovo“ dobije publicitet i postane tema zanimljiva za javnost. Nekadašnji centarfor Partizana tako je u razgovoru za B92 pokušao da isprovocira dvojicu srpskih reprezentativaca rođenih u južnoj srpskoj pokrajini Miloša Krasića i Milana Biševca.- Zvaćemo sve nealbance koji imaju pravo nastupa za Kosovo, kao što su to Miloš Krasić i Milan Biševac. Bolje je da igraju za Kosovo nego da sede na klupi u drugim reprezentacijama - rekao je Vokri.Fadilj Vokri nije se zadovoljio samo navedenim provokacijama, već se dohvatio i Novaka Đokovića.- Na Kosovu se pomno prate uspesi najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića. Đoković je naš sugrađanin, tako da je normalno da građani podržavaju svog tenisera. On bi mogao da bude neko ko spaja ljude u ovom regionu, jer je potrebno da se narodi Srbije i Kosova zbliže - konstatovao je Vokri.

Krasić: Je l’ to neka šalaSrpski reprezentativac Miloš Krasić kaže za Kurir da je iznenađen bezobrazlukom svakog kome bi palo na pamet da ga pozove u Vokrijev tim.- Šta kažete? Da li se to neko našalio s vama pa me pitate takvu stvar? Ne mogu da poverujem da je nekome na pamet pao takav bezobrazluk, šta bih mogao drugo da vam odgovorim. Stvarno sam iznenađen - rekao je momak rođen u Kosovskoj Mitrovici.Milan Biševac nije bio dostupan za komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track