BRAVO, LEPI: Džajina kći oduševljena Adžićem
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Junak

BRAVO, LEPI: Džajina kći oduševljena Adžićem

Fudbal -

Dragana Džajić prva čestitala Luki Adžiću na golu kojim je Zvezda pobedila Metalac u Gornjem Milanovcu

Pogodak Luke Adžića kojim je Zvezda pobedila Metalac (2:1) izazvao je pravu lavinu oduševljenje među navijačima crveno-belih, a prvu čestitku mladi fudbaler dobio je od Dragane Džajić, ćerke legendarnog asa Dragan Džajića!

- Bravo, lepi - napisala je odmah po završetku meča u poruci prelepa Džajina naslednica. Inače, Dragana i Luka su višegodišnji prijatelji i često komuniciraju preko društvenih mreža.Pljuštale su čestitke sa svih strana, a Lukini prijatelji uvereni su da je ovo tek početak njegove blistave karijere, u kojoj će biti mnogo odlučujućih golova.- Pobeda! Prvenac - glasio je Lukin komentar uz video gola koji je podelio s pratiocima na Instagramu.Inače, da se Adžić nije povredio početkom godine, sasvim sigurno je da bi već uveliko imao mesto u seniorskom timu Crvene zvezde. Luku je na prijateljskom meču protiv Kopra zadesio peh pa je morao na operaciju ligamenata kolena. Posle pauze od četiri meseca vratio se treninzima i nastavio tamo gde je stao pre povrede. Stručnjaci mu prognoziraju izuzetnu karijeru, a sudeći prema prvim koracima, fudbalska budućnost mu je svetla.

Ključni čovekTATA ZASLUŽAN ŠTO JE GROF U ZVEZDIMalo je poznato da je jedan od najzaslužnijih za dolazak Miodraga Božovića u Crvenu zvezdu Ivan Adžić, nekadašnji kapiten crveno-belih i Lukin otac. Ivan je veliki prijatelj Grofa Božovića i on je bio spona u pregovorima rukovodstva kluba s Marakane i iskusnog stručnjaka.

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track