(VIDEO) TRENER BARSELONE ODLEPIO: Trojica držala Luisa Enrikea kako ne bi prebio novinara
Foto: Reuters

"Sedmu silu" krivi za poraz

(VIDEO) TRENER BARSELONE ODLEPIO: Trojica držala Luisa Enrikea kako ne bi prebio novinara

Fudbal -

Fudbaleri Barselone doživeli su nezapamćenu bruku, pošto su poraženi od Pari Sen Žermena sa čak 0:4 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Šanse da 8. marta u revanšu na svom stadionu anliraju "minus" i domognu se četvrtfinala svedene su na teoriju, naročito posle lekcije modernog fudbala koju je PSŽ održao Barsi.

Bes i neverica u katalonskom timu bile su vidljive na licima fudbalera, a užas koji ih je zadesio posebno je teško pao treneru Luisu Enrikeu koji na momente nije uspeo da se iskontroliše.

Iskusnom stručnjaku su za bruku na "Parku prinčeva" bili krivi svi redom, od igrača, preko pomoćnika u stručnom štabu, protivnika, publike pa sve do novinara koji su izgleda platili najveći ceh!

Kako god da je novinar formulisao pitanje, ljutiti Enrike je sve to shvatio kao 'udar' na njega i njegov tim, te nije ostao 'dužan' pa je odlučio da 'raščisti' stvari na svoj način.

Inicijalna kapisla za dodatnu nervozu bio je ton kojim mu se obratio reporter u miks zoni.

"Novinari ne prate utakmicu pažljivo, tako da niste primetili da smo promenili sistem sa 4-3-3 na 4-2-3-1 da bi Mesi više bio 'na lopti', ali se svakako završilo jednako loše kao što je počelo. Zamolio bih te da ton u tvom glasu bude isti i kada pobeđujemo i kada gubimo", odbrusio je Enrike novinaru i završio sa svojom izjavom, da bi se koji sekund kasnije vratio i 'obračunao'.

Kamere nisu snimile taj trenutak, a kako objašnjavaju svedoci, Enrikea su morala da drže čak trojica kako ne bi prebio novinara.

BONUS VIDEO - Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track