CILJ NE BIRA SREDSTVA: Legitimne 'prljave igre' Brodarca sa Zvezdom
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Promena termina utakmice

CILJ NE BIRA SREDSTVA: Legitimne 'prljave igre' Brodarca sa Zvezdom

Fudbal -

Derbi omladinske lige Srbije biće odigran u nedelju od 15.00 sati, u istom terminu kada prvi tim crveno-belih gostuje Čukaričkom u Superligi.

Derbi omladinske lige Srbije između Brodarca i Crvene zvezde biće igran u nedelju od 15.00 časova, u isto vreme kada prvi tim crveno-belih gostuje Čukaričkom na Banovom brdu.

Ovakav epilog nije naišao na odobravanje u Crvenoj zvezdi. Ovim ne baš fer, ali legalnim potezom, iznenađeni su predsednik Svetozar Mijailović, direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, prvi čovek omladinske škole Dragan Mladenović i trener Jovan Stanković. Prvobitno, utakmica je trebalo da bude igrana u subotu popodne, pa je termin bio promenjen za 10.00 sati ujutro i na kraju je Brodarac posle potvrđivanja satnice Superlige odlučio da crveno-bele ugosti u isto vreme, kad i prvi tim igra na Banovom brdu.

Ulog je veliki, igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona sledeće sezone, a razlika između prvoplasiranog Brodarca i drugoplasirane Crvene zvezde iznosi tri boda. U Brodarcu smatraju da su napravili sjajan potez, jer na tribinama stadiona na Starom sajmištu neće imati nekoliko hiljada Delija, a i u sastavu omladinskog tima neće biti verovatno Luke Adžića i Uroša Račića koji će konkurisati za prvi tim i gostovanje Čukaričkom. U startnih 11 omladinaca Crvene zvezde posle suspenzije zbog kartona vraća se Luka Ilić, dok je neizvesno igranje Veljka Nikolića i Lazara Romanića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track