IBRA MOŽDA NAPUŠTA MANČESTER: Napoli? Nikad se ne zna
Foto: Reuters

Zlatan zagonetan

IBRA MOŽDA NAPUŠTA MANČESTER: Napoli? Nikad se ne zna

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da je srećan u Mančester junajtedu, ali nije odbio mogućnost da u budućnosti zaigra za Napoli.

Ibrahimović je najbolji strelac Junajteda, za koji je postigao 26 golova u svim takmičenjima od kad je letos došao iz Pari Sen Žermena. Trenutni ugovor mu ističe na kraju sezone, ali ima mogućnost da ga produži.

Skaj je danas objavio da se LA Galaksi interesuje za 35-godišnjeg napadača, a o Napoliju je govorio u intervjuu za Foks sports.

"Nikad se ne zna, ali sam srećan ovde. Sačekajmo da vidimo šta će se desiti", rekao je švedski internacionalac.

Ibrahimović je otkrio i koliko mu je važno da se on i porodica osećaju srećno, kao i da se rado seća dve godine provedene u Milanu.

"Moja porodica je bila vrlo srećna u Milanu. Generalni menadžer Adrijano Galijani i predsednik Silvio Berluskoni su me ubedili da dodjem svojom velikom željom i motivacijom. Imali smo sjajan tim. Sećam se da je Galijani pošto smo osvojili titulu ušao u svlačionicu sa dresom Intera, otkinuo sa njega grb namenjen šampionu i dao ga meni, rekavši 'ovo je sad tvoje'. Nisam hteo da odem. Kad ste srećni, onda ste srećni. Hteo sam samo da igram, a imao sam na umu šta se desilo u Barseloni, gde se nisam osećao udobno", rekao je Ibrahimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track