(VIDEO) DRAMA U MADRIDU: Marselo u finišu spasao Real i Ronalda
Foto: Reuters

Valensija poražena

(VIDEO) DRAMA U MADRIDU: Marselo u finišu spasao Real i Ronalda

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom terenu Valensiju sa 2:1 u 35. kolu španske Primere, a junak trijumfa bio je Marselo koji je u 86. minutu postigao pobedonosni gol.

Real se prilično namučio protiv Valensije, ali je na kraju ipak uspeo da dodje do pobede. Kraljevski klub poveo je golom Kristijana Ronalda u 27. minutu na asistenciju Danija Karvahala.

Najbolji fudbaler sveta u 57. minutu imao je odličnu priliku da iz jedanaesterca dovede svoj tim do dva gola prednosti, ali je Dijego Alveš odbranio njegov pokušaj.

Madriđani su u nasstavku susreta pritiskali rivala, ali je Valensija golom Danijela Pareha u 82. minutu iz slobodnog udarca sa oko 25 metara stigla do izjednačenja.

Real je ipak samo tri minuta kasnije došao do drugog gola, koji mu je i doneo veoam bitna tri boda u borbi za prvi titulu u prvenstvu Španije nakon pet godina.

Marselo je na levom boku pokupio jedan loš centaršut i potom utrčao u kazneni prostor, prevario dvojicu čuvara i preciznim udarcem sa oko 15 metara savladao Alveša.

Real na čelu Primere ima 78 bodova, koliko i Barselona koja ima i utakmicu više, dok je Valensija 12. sa 40.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track