AKCIJA CRVENO-BELIH U ponudi i Liga šampiona: Dođite na stadion i uštedite za narednu sezonu
Foto: Crvenazvezdafk.com

Navijači crveno-belih dobili ponudu za kupovinu godišnjih karata

AKCIJA CRVENO-BELIH U ponudi i Liga šampiona: Dođite na stadion i uštedite za narednu sezonu

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda ponudio je navijačima koji su do sada kupovali godišnje karte vaučer koji donosiocu odobrava 10 odsto na kupovinu sezonske karte za sezonu 2016/2017.

Crveno-beli su za utakmice koje su igrali ili treba da odigraju na svom terenu protiv Vojvodine (30. april), Mladosti (13. maj) i Radničkog (21. maj) omogućili navijačima vaučere kojim se ostvaruje 10 odsto popusta za sezonske propusnice.

To praktično znači da svaki navijač koji je vlasnik godišnje karte i koji je prisutan na sve tri utakmice, može da ostvari popust i do 30 odsto za narednu sezonu.

Zanimljivo je da su na vaučeru u ponudi navedene i utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Donosiocu vaučera odobrava se popust od 10 odsto na kupovinu godišnje sezonske karte za sezonu 2017/18. koja vfvaži za sledeća takmičenja: Superliga Srbije, Plej-of Superlige Srbije, Kvalifikacije za Ligu šampiona (računajući i plej-of rundu), prijateljske utakmice."

Crvena zvezda se dva kola pre kraja prvenstva nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od Partizana.

Crveno-beli u pretposlednjem kolu gostuju Javoru u Ivanjici, a u poslednjem dočekuju Radnički iz Niša. Za titulu je crveno-belima potrebno da imaju najmanje isti borj bodova sa Partizanom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Navijači Zvezde zovu na stadion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track